Mår illa

& har huvudvärk, igen :(   Har iaf tvättat jättehögen Sune, slet av sängkläderna från sängarna & skulle tvätta alla handdukar oxå, men de sistnämda hann jag inte med. VAr på skolan & hade samtal & det var väldigt givande & positivt :)

På bussen hem mådde jag så illa,så jag orkade inte prata med Flisan.. kände mig dum, men hade känt mig dummare om jag spytt.

La mig & ammade Charlie i sängen, idag har han endast fått tutte, sen somnade vi båda två. Vaknade med värre huvudvärk & illamående.

gjorde iordning nyponsoppa & ostsmörgåsar & när jag ätit mådde jag bättre. Väntade en stund till innan jag tog 2 alvedon, så nu håller värken på att mildras.

Sitter & sippar på lite kaffe, har inte druckit sen i morse & behöver piggas upp så jag kan diska & städa undan lite. Måste bädda rent i sängarna & plocka in tvätten oxå.

har funderat på att flytta upp databordet & datorn till rummet som Charlie ska ha sen & flytta lite på mina vitrinskåp. De är låga, men breda & tunga som tusan & tar upp rätt mkt plats här nere. Funderar på att vända dom rygg mot rygg,så de formar en lite ö typ.
Det ger Charlie lite mer plats att röra sig på oxå plus att de kapade sladdarna bakom göms.

Igår vände sig Charlie som bara den i babygymmet. Många ggr fastnade han med armen på kortsidan , några ggr vände han sig tillbaka med kraft & såg sååå förvånad ut hahaha!

Dan innan vände han sig från rygg till mage & sen från mage till rygg i köket & slog huvudet i en skåps kant, men han gjorde inte illa sig som tur var.

Äntligen verkar det lossna :)

Idag har han hittat tummen, den åker in & ut lite då & då. Han suger inte på den, men tuggar.

Flisan har fått så himla mkt beröm av läraren idag, mamma är stolt som en tupp & killarna i klassen har lugnat ner sig. Kuratorn & rektorn vill att hon går direkt till läraren då nåt har hänt eller nån har retat henne, så de tar det iaf på allvar.

Haha, nyss fejkskrattade Charlie flera ggr, så jag hakade på ^^  Han är ju för söt :)
Ska be min stora sötis massera min nacke & smörja in med tigerbalsam, det är tungt som attans att bära tvättberget Sune samtidigt som man bär Charlie i babysittern upp & ner för trapporna & genom källaren...

Jag måste komma ihåg att ringa fastighetsbolaget om min lägenhet & min önskan om badkar...

Mailade tillbaka till Charlies pappa, men skrev inget annat än att han inte är född de dagarna han trodde. Skickade inga bilder eller nämnde dom. Skyllde på att jag har fullt upp här & bara svarade snabbt...

Mailade tanten på familjerätten, känns bättre att maila, för då har jag hennes svar skriftligt sen, ifall det är nåt. Hon har dock inte svarat..

Mailade Libero igår ang gåvopaketet som vi ännu inte fått, men de har inte heller svarat.. Tycker det är skumt om man ska få paketet långt senare än vad som står på sidan :(  Fast iofs, vi har en brevbärare som inte har lämnat posten rätt eller inte alls alldeles för ofta,så man vet ju aldrig...

nu ska jag skicka Flisan i säng & sen bara sitta... Nej just det, be om massage var det först ;)

Kommentarer
Postat av: ' CAROLIN

hihi :D

2007-11-08 @ 20:41:56
URL: http://leosmamma.se
Postat av: ' CAROLIN

föresten, micke och munnen, sooo true!

2007-11-08 @ 20:42:31
URL: http://leosmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0