Stressmage & dyngtrött

Har sovit dåligt i natt. Har legat & tänkt på allt här i bloggvärlden mellan Carro & micke. Det är så trist att det ska behövas tjafsas, men jag förstår hur de både känner & tänker.  Jag håller iaf tummarna & stortårna för att de reder ut det här snart & att Carro slutar kasta skit på Micke i bloggen,så hennes fans lägger ner fjantandet. Det hjälper ju knappast Leo att ha en bra relation med båda sina föräldrar när fansen ska gläfsa massa elakheter..

Kommentarer
Postat av: Lena

Grattis faster! Nu kan alla vara säkra på att micke är pappa till Leo (även om ni säkert var det till största del)...

2007-11-28 @ 12:35:08
Postat av: Annica

Jag håller med dig till fullo. Mina föräldrar är skilda men de håller sams för att jag och brorsan ska ha det bra. Har man barn borde man tänka mer på barnet än den andres fel och brister. Man lär sig faktiskt av sina misstag.

Ha det bra!

2007-11-28 @ 12:41:51
URL: http://ajh.blogg.se
Postat av: Gretchen

Men du kommenterar ju själv hela tiden om Carro...sluta med det så kanske hon lugnar ner sig hon med.

2007-11-28 @ 14:16:04
Postat av: Camilla

"hoppas att Carro slutar kasta skit på Micke"...Det kan inte vara så att sanningen svider? Tänk efter lite nu (även om det handlar om din bror), han har inget jobb (läste hos flickvännen att HON fick dra i väg honom till arbetsförmedlingen, för att han är så lat?!?), han skiter i sitt barn...Hur i helvete kan man försvara en person som inte klarar av att ta sitt ansvar?? Ge M en spark där bak, så kanske det blir fart på honom!
P.S Varför får inte J kallas för låtsatspappa?? Det är ju precis vad han är! Vad har Carros och J`s relation med det att göra??

2007-11-28 @ 19:44:30
Postat av: Nathalie

Camilla ; Hur kan du ens påstå att micke skiter i Leo ?! Enligt min uppfattning så älskar han leo mer än nåt annat, bara för att han kanske inte har nåt jobb just nu så är han väl inte en dålig pappa som inte tar ansvar ? Tycker inte du ska klanka ner på micke om du inte känner han , jag känner han inte heller , men tycker det är sjukt omoget av folk att kasta skit på micke utan att veta hela storyn . Sen tycker jag du kan sluta klaga på helle med för henne känner du antagligen inte heller !

2007-12-02 @ 21:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0