Babycafét i måndags

Gav Charlie frukost, men det slutade i kaskadspya a'la Exorsisten... Allt blev nerspytt.. Bytte kläder & gick ner till babycafét som just hade börjat med sångstunden. kom lite sent, träffade folk på vägen som ville säga hej & spana in Charlie.

Kom iaf dit & var med, men Charlie var inte så road av sångstunden, han ville kika in bebisarna istället & dansa . Han är så söt när han dansar ^^

Jag trodde inte så små bebisar kunde dansa, men han står upp & böjer på benen & vrider sig & har sig till musik, men inte annars, så dans är det *S*

Sen var det fika. Satte oss vid Carro & Emelie med deras barn, men de var inte speciellt pigga på att snacka med mig, så jag trängde väl mig på. De hade bråttom från bordet, men jag tänkte att de antagligen skulle nånstans, men de stod & bäddadde ner sina barn rätt länge utanför & då hade jag fikat klart. Men jag kände mig rätt utanför & blev lite sårad måste jag erkänna. Dels för att jag trodde att man kunde umgås flera,speciellt eftersom Leo & Charlie är kusiner, men oxå för att det inte var skoj att få sitta själv helt plötsligt. Känner inte många där & det är svårt att komma in ny när folk "grupperat" sig..

Någon hade köpt med sig chokladtårtor& bjöd på, hörde inte vem eller varför, men antar att hon hade fyllt år. Hur som så var det jättegulligt att bjuda oss tycker jag :) Den var rätt mumsig oxå, jag som inte brukar gilla chokladtårtor :)

Nu ska vi ner till öppna förskolan. bjöd med en gammal vän som har en dotter på 4½ månad, samma ålder som Charlie skulle varit om han fått stanna kvar längre. Hennes Jolin låg dock & sov för en stund sen, så vi får se om de kommer. Fatta att Charlie blir 6 månader idag, kl 19.19 närmare bestämt!!! Helt sjukt vad tiden har gått!

Herregud.. Jag blir sentimental just nu... För exakt 6 månader sen hade jag just ätit frukost på Specialistmödravården & kände av värkarna lite & var konstig i kroppen & låg nog & kände efter hur värkarna var.

Kommer iaf ihåg att jag sa till om dom direkt efter frukost.

Nu ska vi göra oss iordning & åka ner & jag håller tummarna att Sofia kan följa med, så jag slipper känna mig utanför igen.

Puss & kräm med mjölk :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0