Charlie 2 år & ½ dygn!

Igår kl 19.19 blev Charlie exakt 2 år. Då stod vi på vår pendelstågsstation & väntade på tåget ner mot centrum. Skulle köpa lördagssnask...  Men det blev inte så mkt mumsande..  Vi var för trötta  *S*

Charlies första besökare var farfar, gammelfarmor & farbror Joakim. Farbröderna Rikard & Viktor kunde inte följa med.
Charlie fick en fin skjorta & jättesnygga jeansshorts av gammelfarmor, en verktygslåda i plast av farfar, en sandlådelastbil av Joakim & ett flygplan som farfar köpt från Charlies pappa. Den lös, pratade (lät som på riktigt med kaptensnack) & rusade motorerna :)

Ungen var helt galen  :D

Av mormor fick han en bilmatta från BR, den blev han helt till sig i byxorna över, han förstod direkt vad det var, fast jag inte ens hade öppnat paketet helt  *S*  Av mig fick han några bilar till mattan & LaaLaa, som jag visade bild på i nåt inlägg nyligen.

Av storasyster fick han en stor plastboll med Nemo.

Sen kom farmor & hennes man. Av dom fick han en tågbana i trä från Ikea med extra tåg till, en för stor med jättefin huvtröja i klara färger, en asball bläckfisk i tyg (som nu sitter på hans säng, passar i PiratPrins-temat) & en massa 5 kronor som farmor, jag & Charlie stoppade i hans sparbössa :)

Ungen var helt i extas igår!   Han har lekt med alla sakerna & varit så till sig :)

Sen kom kusin Viktor & hans mamma Julia. Av dom fick han en precis likadan lastbil som han fick på dopdagen av gammelfarmor  *S*    Roligaste är att Julia sa innan att hon skulle spara kvittot utifall att  *S*

Vi får byta på måndag :)  Då får vi se vad det finns att byta till :) Kanske lite mera spår till tågbanan?

Viktor ville titta på några av de nya sakerna.. Det fick han inte för Charlie.. HAn fick iaf inte titta på LaaLaa.. Neej! skrek Charlie & slet åt sig den. Då ville Viktor titta på Charlies gamla LaaLaa, ärvd efter kusin Emma som ärvt den efter Flisan...  Den fick jag säga till Charlie att Viktor fick titta på  ^^

Ego-unge ;)

Charlies pappa ringde oxå från Thailand, när farmor & Lars var här. Charlie lyssnade & flinade men ville inte säga nåt direkt. Men Nicklas hörde iaf Charlie i bakgrunden & blev så stolt :)  "Gud vad han pratar nu"  :)

Mormor ringde oxå. Hon ville veta om Charlies födelsedag varit bra & om han blev glad över presenterna.  De pratade oxå lite, fast han flinar ju mest iofs :)

Idag är det mera gäster som kommer. 2 kusiner & deras föräldrar :)

Kommentarer
Postat av: Nina

Gratulera lillen från mig också! =)

2009-04-19 @ 10:57:19
URL: http://haekkinen.blogg.se/
Postat av: Julia

Vilken miss ;) Helt till sig i brallan :) Love it!

2009-04-19 @ 21:15:17
Postat av: Elenore

Åh han har ju all anledning att vara glad, vilka härliga grejer!

2009-04-20 @ 08:28:42
Postat av: Anonym

Upp med Bilder nu från födelsedagen !!!:) :)

2009-04-20 @ 16:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0