Räddande ängel!!

Elenore är min räddande ängel..  Har totalt glömt bort att köpa mera välling idag, brukar köpa storpack annars..

Charlie somnade i min famn, utan välling eller mediciner i kroppen, vilket jag kom på när han väl somnat, som inte ens var meningen...

Fick lite smått panik, men tänkte " jag gör som mamma, mannagrynsvälling". Men jag hade ingen mannagryn heller  *S*

tur att min räddande ängel bara bor 1 min från oss ;)

Hon skulle ändå ut med soporna, så hon kom förbi här med pulver till 2 flaskor :)  GULLE DIG!!  :DBlandade en flaska, fixade medicinsprutorna (spillde ut massa penecillin, grrrr) & Ventolinet, samt tog med näsdroppar & Nezerilet & gick upp. Väckte honom lite lätt & han svalde duktigt sin medicin, men protesterade lite, tror penecillinet är rätt starkt :/

Näsdropparna blev han sur för, men sprayen gick bra, då hade han NAPPEN! jääääj, han har kunnat suga på den idag igen :) Jätteskönt, nu sover han väldigt gott måste jag säga :)


Stackars älsklingen :(

Så här såg han ut igår, precis efter att han ramlat...Ursäkta kvalitén, men att få honom still 2 sekunder...
Idag var han lättare att fota.. Men så hade han chokladbulle i handen oxå ^^
Doktorn lyckades få tillbaka lite avskrapad hud i såret innan han limmade, vilket kanske märks?  :)

Min skrutt börjar bli långhårig igen.. Men nu tänker jag inte snagga på ett bra tag. Finputsa kke, men han behöver nåt att gosa med på dagis ju ^^

Han brukar liksom ha en Stig Helmer tofs, det är hans gostofs ;)

Skitvecka

Charlie var på dagis i måndags. Träffade en dagispappa som sa att det gick halsfluss på dagis, han själv var drabbad.

När jag hämtade honom sa fröken att han varit väldigt snorig. Tänkte visst, han är ju förkyld...

Kom hem & såg.. Snoret rann verkligen...  Sen fick han feber...  & ville inte äta.. Åkte ner till Nynäs Vård. Berättade om halsflussen på dagis, de tog snabbsänka & kollade öron & hals. Antagligen bara virus, lite röd & svullen i halsen, sänkn låg bara på 16.

Jahapp...  Bara att åka hem & vänta ut det då...

febern steg, han ville inte ha välling heller, skrek rakt ut nonstop då & då. han fick i stort sett leva på saft, saftsoppa, fruktsoppa & glass + alvedonsuppar. Han kunde inta suga på nappen...

I torsdags fick jag nog. Att han var sjuk var en sak, men när han fick sina skrikattacker & jag inte kunde göra annat än ge honom suppar, det kändes förjävligt! 

Ungen slutade andas i sömnen flera ggr, men kom igång av sig själv. Antagligen pga att han är så snorig, så jag har inte varit så orolig. Slutar ju själv andas i sömnen, men jag höll ett öga på honom & la honom på sidan osv då & då.

Åkte ner till Nynäs Akuten. Väntetid på mer än 1 timme. Fick äntligen komma in till läkaren som kollade & sa att han var slemmig i lungorna, har öroninflammation & halsfluss. Tack för den Nynäs Vård!!

Det var ju det jag misstänkte... Ska ringa dit på måndag & skälla på läkaren. Varför i helvete tog han inte halsprov?? *suck*

Ja ja. Nu har Charlie penecillin iaf. Upptäckte att han inte bara är svullen i tandköttet pga halsflussen..  Han börjar även på 2 tänder i överkäken.. 1 på vardera sida....  Vampyrtänderna ni vet  *S*

Meeeen.. Som om det inte var nog...

Var in till Haninge igår & hämtade min mobil som varit på service. Gick & kikade för att få lite julklappstips..  Åkte hem på eftermiddagen.

Kom hem, bryggde kaffe, var på toa, tog med kaffe ut på balkongen, tog en cigg & njöt av kaffet..  Charlie kom ut & busade lite..

Så fick han för sig att gå knasigt, så han går med böjda knän, men tappar balansen & far med ansiktet rakt in i ett stålband som är runt stupröret & är svetsat i en stålbalk..

Tar upp honom & kollar ev blod från mun eller näsa samt ev nya blåmärken på pannan...  Sen ser jag att han har utsmetat blod i pannan, så jag kollar ordentligare. Då ser jag ett långt jack precis nedanför ögonbrynet...

Tvättade av det & satte på plåster, men det såg djupt ut, så vi åkte ner på Nynäs Akuten där vi kom in på en gång. Samma sköterskor & läkare som igår ^^

De tvättade igen & limmade & varnade för blåtiran Sune, men han har inte fått nån faktiskt :) Är lite svullen ännu, men det är rätt fint faktiskt ändå :)

Han fick en klubba av doktorn & då blev han glad :)  Men det måste ha gjort ont när de tog bort plåstret :/

Han verkar nämligen inte tåla plåster..  Sist hade han ju ett rött märke efter klistret på plåstret i mer än 1 vecka...

Ska lägga in en bild sen på stackarn. :)

Utmanad

Blev utmanad av Elle   =)
Kopierade listan  samt den dansande streckgubben hahaha :)


Fem saker i min frys:
Kycklinglår
Pyttipanna  (örrk)
Broccoli
Laxbiffar (dubbel örrk)

Fem saker i min garderob:
Kläder
Gardiner
Täcken
Vinterkläder

Skridskor

Fem saker i min bil: Har varken bil eller körkort, så jag tar & gör en egen kategori...

Fem saker i barnvagnen:
Snobbendynan
Busstidtabell
Stor fleecefilt med katter på
Regnskydd i påse
Blomjord i korgen (från när dagismamman stal den & hade nyköpta blommor i den)

Fem saker i min handväska:
Cigaretter
Lipsyl
Mobilen
Mp3spelare i mobilstrumpa
Näsdukar

Fem personer jag nu utmanar att svara på dessa lätta frågor:

Louise

Nina

Felicia

Soffie69

Hanna Of Sweden
Högvakten på Stockholms slott.

Hann med tåget in till Stockholm & lyckades hitta rätt, trots att jag har lokalsinne köpt på Buttricks eller hur det stavas.

Mötte min bror & de andra i högvakten, på Slottsbacken av alla ställen :)  Fick småspringa upp i backen för att få bilder på honom *S*


Såg inte nåt uppe vid slottet, en massa folk var ivägen, men men. Jg var så stolt över min bror, så jag höll på att börja gråta :)

Fick prata med honom en liten stund, sen gick jag & barnen iväg. Skulle tillbaka till 14 då han skulle ha vaktbyte & placeras på Lejonbacken.

Missade när de gick ut från Slottet, men råkade stöta på dom när vi skulle fråga var Lejonbacken var, så vi gick efter. Sen kom vi till några trappor.. 3 st närmare bestämt.. Ingen av dom hade en barnvagnsramp förståss.. Flisan bar ner Charlie & jag tog vagnen.

En trevlig turist, tysk säkert, frågade om jag ville ha hjälp, men det gick bra :)

Sen insåg vi att vi tappat bort min bror  de andra i gruppen som skulle placeras ut.. Men Flisans falkögon såg dom marscherandes i Lejonbacken, på väg till hans post. Jag sprang med vagnen upp en bra bit, ville inte missa vaktbytet...

Sen upptäckte jag hans pappa & låtsasmamma Britt där, med stora leenden på läpparna :)

Vi tog lite kort & så, naturligtvis :)

Har bara bett om tillstånd att lägga ut denna bild, så den blir det ;)Fan vad snygga vi är :D  Fast det känns fuskigt att jag inte hade en upphöjt platta att stå på... Så jävla mkt längre än mig är han inte ^^


Blogging Firends Forever - pris :)

Fick ett pris av söta BlondiieDet var både sött & roligt :)  Nu är det alltså min tur att dela ut till någon....  

The rules of the award:
1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog.
3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. you must link back to whoever gave you the
Quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.


Därför får dessa priset av mig :

Elenore

Louise

Christina

MIckan


Angel Inside

Önskar jag kunde delat ut det till Milla, en av de få som läser min blogg, lämnar glada & goa kommentarer, verkar ha det skittufft själv, men hon har dessvärre ingen blogg :/

Roggas & Ronnys födelsedag

Idag skulle en gammal vän till mig, Ronny, fyllt 31 år. Han dog för 4 år sen, i augusti. Han mådde skit pga bla droger, så han hoppade framför ett tunnelbanetåg :/

Rogga skulle fyllt 36 idag. Även han dog i augusti. I hans fall har det spekulerats om han tog livet av sig, fick blodpropp eller hjärtattack.

Roggas ena bror ringde förra veckan & berättade att det var pga förstorat hjärta. Märkligt att Rogga aldrig sa nåt om det till mig... Jag undrar verkligen om han visste det själv.

Han var på fyllan, blev mkt retad under festkvällen, fick stans vredesutbrott, folk gick, han gick ut i köket, där han antagligen fick sin sista hjärtattack,föll framåt, slog huvudet i fönsterbrädet så han fick ett blödande sår & ramlade ihop på golvet. Det skedde natten mot 3 augusti. Onsdagden den 6 augusti hittades han av polis..GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, ERA TOKSTOLLAR :)


                                              
Hemma från dagis

Charlie får vara hemma några dagar nu. Igår sa de att han hade hostat mkt när han sov lunch & han hostade mkt inatt. Gav honom både Ventolinet & mollipecten, men mollipecten tar väl några kurer innan den hjälper ordentligt.

Näsan rinner konstant på honom, under natten har han tom fått sår under ena näsborren :( Får smörja med Idomin.

Han sover just nu middag, den vilan blev sen pga att en kompis dök upp med sina barn.Kände mig nästan elak när jag körde ut dom sen, men Charlie var övertrött & jag var trött jag med.

Flisans mobil pajjar mer & mer. Skärmen låser sig & blir helt vit & det kan hålla i sig skitlänge.. Kul. Jag har verkligen inte råd att köpa en ny nu :(

Nytt test

Jahopp. Nu när jag läste ordentligt så bidde resultatet så här...


Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.


Hmm...

Gjorde ett test jag hittade hos Elenore.. Kan säga att det inte stämmer speciellt mkt på mig.. Tror jag måste göra om det efter en kopp kaffe  ^^

Helenes personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.

Karriärer som skulle kunna passa Helene:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.


Hemma med barn

Charlie är tokförkyld & hade en tuff natt igen, inte så jobbig som natten till igår som tur var.
Flisan börjar oxå bli förkyld, men i morse blödde hon näsblod som en tok. Fattar inte hur hon bara kan störtblöda så där, spelar ingen roll om hon är vaken eller sover. Oftast händer det när hon sover & hon petar inte i näsan.. Har ju legat bredvid henne flera ggr & plötsligt har hon satt sig upp med ett ryck & sagt att hon blöder  :(

Måste ta henne till läkare idag känner jag. Börjar nojja lite :(

Stackars bebben

Charlie hade en skitnatt rent ut sagt.. Vaknade jättemånga ggr & skrek...

Jag var helt slut imorse då han vaknade kl 5 & var nästan pigg..
fixade välling & bytte blöja & la honom i min säng.. Sen vaknade han igen, men då lekte han med flisan, så jag har ingen aning om vad klockan var.. Då upptäckte jag iaf, när jag väl orkat mig upp vid 9, att ungen är dyngförkyld...

Han får stanna hemma från dagis imorgon :/

Herregud så söt!!!


Nybadade & halvgrillad mamma

Åkte iväg till badhuset idag, ren impuls. Hade skoj, Cahrlie var helt galen & svalde halva bebisbassängen.. inte så konstigt iofs, den är rätt djup & borde därför inte få kallas bebisbassäng längre.

Han hade både armpuffar & badring med snöre, men galen var han. Fick lyfta upp badringen vid hans ansikte flera ggr, typ som Cesar Millan, mannen som talar med hundar, gör när han tränar & tar kommandot över en bråkstake till hund ^^

Flisan & hennes kompis Linda var i stora bassängen & lekte vattendjur eller nåt. De hade iaf jätteskoj :) Hade tänkt ta med kameran, men den glömde jag naturligtvis...

Charlie har bara sovit middag en gång idag, vanligtvis vill han sova frukost & middag, så han somnade ca 30 min tidigare idag. Eftersom vi åt på grillen vid badhuset efter badet, så fick vi en varsin tablettask.. Beställde nämligen barnmenyer, hehehe.

Tog en Zooask till honom & en Fruxo till mig. Flisan tog en Pimpim. Charlie blev helt hysterisk när hans godisar var slut, men lycklig när jag fyllde på asken.. Tog nämligen undan så han bara hade några åt gången.

Sen hade han ätit upp sina & fick syn på min som jag trodde att jag gömt väl... Han fick smaka av mina oxå. Sen blev han arg igen för att dom var slut...

Uppenbarligen var det väääääldigt gott med godis, men jag förstår honom. Zoo är ju sjukt goda...

Han satt bredvid mig i soffan sen & myste framför tv:n med sin nya gos, en liten orangegulaktig vovve som jag hittade på affären för bara 50kr.. En sån där sjukt mjuk & mysig liten sak ^^

Han satt & gosade i ansiktet & klappade vovven för att sen kasta iväg & så höll han på ett tag. Sen helt plötsligt sov han... Utan att ha borstat tänderna... Jag trodde han skulle få sockerkicken Sune, så jag skulle ju bara dricka upp kaffet innan jag hämtade tandborsten & tandkrämen :(

Ja ja, en gång dör han inte av iaf.

Sablar, har glömt packa upp badkläderna & handdukarna :/

Elenore har nu tjatat på mig igen, i all välmening förståss. Hennes syster Ida ( ja ja, jag skriver syster, ni har ju varit nästan systrar^^) ska göra ny design till mig, men jag är glömsk & små-lat, så jag har inte skickat bilder eller önskan om färg än. Men jag ska. IDAG :) Ni får rita kors i era tak sen när det är gjort *S*


Vad har ni gjort idag? Hur ser kvällen ut?

Uppdatering. Glömde skriva om den halvgrillade mamman..  Jag fick basta.. Flisan skulle passa Charlie så länge.. Såg fram mot en varm & härlig stund i bastun.. La mig ner i mitten på handduken på mage & tänke att musklerna i ryggen skulle få må prima skinka ett tag... Tyckte det blev väldigt varmt fort, för varmt..  Tänkte att det gör inget, snart kommer jag svettas & jag vill iaf svettas 5 min.

Låg kvar kke 2 minuter till, sen kändes det som skinnet skulle krulla av sig själv.. Ingen svett alltså, men nästan svett skinn...  Sablar vad det var varmt! Det verkligen förstörde det hela :(

Ang Arbogamålet & TPB

Tack vare någon på Familjeliv, så hittade jag till Peter Sundes blogg, där han har skrivit ett LÅÅÅÅÅNGT inlägg.

Det långa inlägget fick mig att förstå mera, att det inte är några hjärtlösa dumhuvuden som sitter bakom TPB.

Peter har förklarat & jag förstår nu bättre & har därför ändrat min åsikt om TPB, men.. Som jag skrev i min kommentar där, "Men, jag tycker att ni kunde ha bett de användare som delade bilderna att ha lite medlidande & visa respekt för barnen & deras familjer. Sen får väl användarna göra som dom vill. Men å andra sidan.. Det är inte ert ansvar, jag vet, men mitt blödiga modershjärta…"     

Att de ska bli hotade osv pga en åklagares miss eller brist på hänsyn & medias förvrängning & förstoring, det är helt galet!!  jag har redan bett om ursäkt för att jag köpte precis allt media skrev, vilket inte var så konstigt iofs.

Jag hoppas verkligen inte att något händer Peter eller nån annan på TPB, skulle det göra det, går det att anmäla media för medhjälp då?

Läs inlägget HÄR

Sitter du & gnäller & tror på allt media har skrivit om detta, så MÅSTE du läsa inlägget..

*massa svordommar*

Har ärligt talat känt mig stressad & haft ångest hela veckan.

Den här jävla vagnstjuven stjäl en massa energi från mig & jag har upptäckt att jag är väldigt vaksam när jag är ute eller om nån plingar på dörren...  Jag är helt säker på att hon kommer hämnas på ett eller annat sätt, men när vet jag inte. Förhoppningsvis är inte barnen hemma då iaf. Jag har hört så mkt om henne nu & läst så mkt... 

Trist som fan att det finns sånna människor bara. Det är ju själva fan att man inte ska kunna känna att ens barn eller tillhörigheter är säkra på dagis..

Ja ja.. Ångesten har jag haft pga Roggas begravning...  Sen igår kväll fick jag ett sms av hans kompis, att jag hade kunnat åka med dom, men då var det alldeles för sent för att fixa pengar till resan osv... 

Charlie har varit ledig idag, så nån egen minnesstund har jag inte hunnit med. Nu har Flisan en klasskompis som ska sova här, så då blir det ingen egen stund i kväll heller...

Ja ja...  Så kan det bli...  Iaf. Jag har fått tillbaka mina stresseksem på handlederna.. Så irriterande, men de har varit milda som tur är. Magen är dock i obalans, men än så länge är det ingen magkatarr på G & det är jag tacksam över :)

Charlie har tokat sig mest hela dagen, han hittar på nya saker & asgarvar åt sig själv ^^ 

Tvättade klädseln till hans fåtölj i förrgår & idag var den snustorr & jag hade tid över, så han & jag satt på balkongen & fixade ihop den igen :)  Han fick dock tag på 2 skruvar & tänkte peta ner dom till grannen.. Han har just upptäckt att om man petar ner kanten vid balkongfronten, så syns den stora glipan där emellan & då kan man stoppa ner saker som landar på deras balkong  :(

De är aldrig så vänliga att de går upp med sakerna eller lägger ut dom på gräsmattan om han har kastat ut saker där oxå.. *suck*  Visst. Jag kan försöka be att få tillbaka dom, men dom kan varken svenska eller engelska..

Nu ska jag häcka på internet & tjöta lite :)Flisans gulliga bild ;)

I'm a superhero..

Du är
Kattkvinnan
58%
Robin
45%
Fantomen
40%
Spindelmannen
39%
Stålmannen
35%
Batman
33%
Hulken
26%
Wolverine
17%
Hellboy
9%
Du hade en tuff uppväxt
och är bra på att stjäla.
Samtidigt står du upp för utsatta
människor i din omgivning.

Ett test från testportalen.seSå här ond är jag...

Du är 31% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Ett test från testportalen.seDilemma

Kollade just priser & tider på Sj på fredag, om jag nu kan åka på Roggas begravning iaf...  Det är rätt billigt, men dilemmat är:

Antingen åker jag själv vid ca 5.30 härifrån & Flisan får ta hand om Charlie & lämna på dagis & sen ev hämta

Jag åker med bara Charlie & Flisan får åka hem till sin kompis 5.30 eller vara hemma själv & se till att komma upp & iväg

Jag åker 5.30 med båda barnen, trots att flisan inte vill följa med

Jag stannar hemma.

SKIT!!!!

Egen minnesstund på fredag

På fredag kl 10 är Roggas begravning. Tyvärr har jag varken råd eller barnvakt, så jag kommer inte iväg.

Jag kommer ha en egen minnesstund för honom istället, men kollar just nu upp om hans kompis K kan köpa rosor från oss, om jag sätter in pengar åt henne.

Såg just att jag faktiskt har lagt in bilder på honom från dopet, fran charlies pappas kamera. Fan vad jag saknar Rogga!!!

Annika Östberg får ny chans

Tycker det är på tiden & jag hoppas att hon får avtjäna resten av straffet i Sverige..  Läs artikeln HÄR .

Mera bilder

Mammas troll ;)


Med Flisans gossedjur som Charlie fick låna. Han älskar den hunden & blev överlycklig när jag
gjorde ett koppel till den.. Lika lycklig blev mormors hund, som trodde det var en riktig  *S*


Ska kissa vovven på baksidan, där mormors vovve brukar vistas & ibland även kissa...


"Duktig vovve, kom nu"


"Sitt här"


"Okej vovve, du slipper sitta själv då"


Vovve har somnat.. Eller nåt..


"ge dig iväg, din nedra papparazzi, annars kastar jag stenar på dig!"


I loftgången, på väg till första dagen på dagis :)

Dumma server :(

Nu är det helt omöjligt att lägga in bilder.. Tusan gubbar :(

...

Vaggar bebben

Sötnöt


I mormors vardagsrum. Vet ej vad han gör. Dansar kke?  :)


Nu var det stopp igen.. Försöker strax igen..


Lite flera bilder

Upptäckte att jag inte la ut Charlies fina pall & klädkrok han fick av farfar & Åsa


Charlie, innan dopet. Nysnaggad & mutad att sitta stilla med en klubba.
Älskar hans "Tim"-min  :)


Charlie med sin docka Pelle & nya dockvagnen jag köpte, som han älskar samt hans nya fina fåtölj.


Hopp. Nu gick det inte att lägga upp flera bilder. Service unavaliable står det...


Regnig söndag

Idag har jag ont i nacken & huvudet, men än så länge är det under kontroll. Har röjt lite på nedervåningen, men ska passa på att vila, nu när Charlie ändå sover...

Fy fan för Pirate Bay!!!

Har aldrig gillat PB, DC++ däremot är ett helt annorlunda & fan så mkt bättre fildelningsprogram/chat. Man måste inte dela på DC eller tanka, man kan gott & väl bara sitta & chatta i nån större hub.

På PB kan man uppenbarligen sprida i princip vad som helst...  Kan man sprida bilder mm från förundersökningen i Arboga-fallet, då kan man alltså sprida barnporr oxå. Det är i grunden lika kränkande, i mina ögon.

Några av reglerna hubbarna har på DC, iaf de flesta & säkerligen alla svenska, är att barnporr & sk Faces of death material är förbjudna. Delar man sånt skit, då bannas man, punkt slut.

Vissa OP (Operatörer, dvs "hubvakter") tror att man inte ska banna bilder på döda människor om det inte står Faces of death. Det spelar ingen roll, de tillhör samma kategori & ska inte delas!!

Vill man verkligen läsa om allt i Arboga-fallet, om lilla Max & Sagas tragiska & brutala bortgång & deras mammas näradödenupplevelse, då får man väl för fan pallra sig till en tingsrätt då då!

Herregud, föräldrarna mfl ber ju verkligen PB på sina bara knän, men de vägrar ge vika...  Läste just Artikeln & det gör så ont i mig att läsa att alla detaljer & bilder ligger ute för nedladdningar & att pappan är helt förstörd! 

VARFÖR vill man se 2 små mördade barn, dessutom obducerade???? Låt dom vara för guds skull!!!    Räcker det inte med att deras mamma kommer leva med bilderna, ångesten, saknaden & sorgen resten av sitt liv? Att pappan kommer leva med sorgen, ångesten & saknaden resten av hans liv? att deras respektive sambos kommer leva med saknaden & sorgen? Att mammans sambo kommer leva med bilderna resten av sitt liv, av de 2 små barnen plus hans sambo???

Vad är det för fel på folk???

Hipp hipp HURRA för Felicia!!

Har ju glömt att skriva...  Felicia har lyckats med något hon inte gjort på vääääldigt länge...

Torsdagen den 28/8 var hennes klas indelade i 3 grupper som skötte inhandling av diverse varor till deras klassresa samma dag. De cyklade eller åkte bil (de som inte hade cykel, däribland Felicia) ca 3km ut på Lövhagen här i Nynäshamn, gick en bit & roddde sen till Solön, där de skulle övernatta..

Både jag & Felicia var oroliga att hon återigen inte skulle klara att sova utan mig, men det var mest hon som visade oro.

Blev väldigt förvånad att jag bara fick nåt enstaka mess & samtal, där hon sa att hon började få ont i magen & må illa, men hon ville inte ge sig denna gång, hon ville verkligen klara det!!

Senare på kvällen fick jag ett mess.. Det sista för kvällen & natten...  "Godnatt & sov så gott. Puss"

Var uppe sent & väntade på ev samtal, men det kom inga  :)

Hon som svamlade om att hon inte ville åka alls & jag som tjatade på henne att hon skulle missa nåt roligt om hon inte åkte... :)

MAMMA ÄR SÅÅÅÅÅÅ STOLT!!!!

Det gick jättebra & hon är själv så stolt ;)

Barnvagnsstölden igår.

Jag möblerade om på övervåningen & glömde tiden, så jag kom några minuter sent till dagis. Mötte A, den andra inskolningspojkens mamma, som sa att hon trodde jag gått hem eftersom vagnen var borta, men att hon hade mött Charlie därinne.

Va? frågade jag & kollade efter vagnen. mkt riktigt. Den var borta..  Kvar låg hans nya gröna filt, hans bok ( i snöre) & luftdäcken jag skulle lämna in på försäljning. (slängde hans gamla briovagn igår & tog av däcken). tyckte att det var bättre att lämna in dom på em, därför låg de kvar i korgen. Nu låg de alltså på backen.

A berättade att filten legat i hennes sons vagn.
Fick lite panik osv, har bara haft vagnen i ca 1½ månad...  in & berättade upprört, frågade om nån visste osv, bla bla. Ena fröken ringde rektorn för att fråga hur de skulle göra, sen hämtades det en lånevagn till mig , så vi kunde ta oss hem.

Misstänkte genast en mamma, som har sin lilla dotter på avd bredvid Charlie. Hon snodde min brors plånbok i vintras & hon är känd för att stjäla tydligen. Det barnet hade gått hem vid 14 eller 14.30, A kom för att hämta sin son 14.45 & då var den redan borta. Pratade med en annan mamma som sa att hon trodde att hon visste vem det var & vi tänkte på samma...

Gick ledsen ner på stan för att gå till leksaksförmedlingen, dit jag skulle gått med hjulen, för att kolla om den lämnats in där. Det hade den inte, så jag bad Åsa hålla utkik.

Gick upp mot busshållsplatsen & väntade på bussen hem. En annan tjej med vagn stod där redan, så när bussen kom skulle hon på först, men sa snabbt att det var fullt, men man kunde gå bak.

Av nån anledning kikade jag in & ser reflexranden på min vagn.

Va faan sa jag & kollade igen & såg Snobben på snobbendynan, det är ju min vagn. Parkerade min sovande son i dagisvagnen utanför & kliver raskt fram till vagnens handtag & börjar slita bort grejer från suffletten & frågade högt Vem är det som är ute & åker med min vagn?

Men vad gör du, det är min vagn! Kikar upp & ser just den kvinnan jag misstänkte med sin minsta på armen.

I helvete heller, det är min vagn du har stulit från dagis idag vrålar jag & pekar mot dagis & fortsätter slita bort grejer.

Den har jag nyss köpt säger hon.

Aha, vart då? vrålar jag & väntar på dumt svar.

 På Kvantum svarar hon.

I helvete heller! Man köper inte sånna här vagnar på Kvantum, man köper dom på Babyland & den här dynan, den köper man till, den tillhör inte vagnen!!

Jag böjer mig ner & börjar slita ur kassar ur varukorgen & frågar efter mitt regnskydd. Det har du väl här i vrålar jag & börjar kasta ut hennes benjaminfikusar eller vad det var för grönt skit i gången, så plastkrukor & jord flög. Hörde nån som skrattade i bakgrunden.

Jag ska polisanmäla dig säger hon medan hennes dotter skriker (stackars barn, jag skrämde nog slag på henne).

Ja gör det, ring polisen du vrålar jag tillbaka & börjar lyft upp vagnen för att kunna ta den av bussen. Du är så jävla dum så du lämnar streckkoden kvar & jag har alla papper hemma vrålar jag medan jag når fram till dörrarna & kliver ut med min vagn, till min söta son som sover.

Busschauffören stänger dörrarna, men åker inte. Jag flyttar på vagnarna, ställer mig på sidan & ringer polisen. Jag hade sån adrenalinkick, så hela jag skakade av ursinne!  Jag har nog aldrig varit så arg & jag var verkligen beredd på att slåss, mitt bland folk & småbarn, om hon rört mig eller tagit i vagnen!!

Jag skiter i att hon mördade sin mormor i Göteborg när hon var 21 år gammal & hade rymt från rättspsyk, jag skulle bara ha tillbaka Charlies vagn, punkt slut.

Man stjäl inte, speciellt inte av små barn!!!!

Jag har dessutom vittnen, än så länge till vissa delar, men jag kommer efterlysa flera vittnen. Hon var ju så korkad så hon åkte till dagis igår utan hennes dotters vagn, hon hade redan planerat att stjäla min vagn & eftersom min vagn är den enda som ser ut som den gör i kommunen, så vet folk att det är min när de ser den. Många vet inte att den mörkgrå Snobbendynan inte tillhör & att den är köpt fristående, så folk kan ha sett henne igår & trott att det bara var en likadan.

Men hur korkad får man vara som stjäl på samma dagis??  Vi åker samma busslinje, åt samma håll dessutom...

Om hon kommit på att dynan inte var rätt & tagit av den skulle jag ändå kännt igen vagnen pga några märken osv.

Var iaf ner till polisen idag & de tog kopior på kvittona på vagnen, dynan & regnskyddet samt på försäkringen.

Fick låna en stöldmärkningslåda, så nu är den märkt, men ska märka lite till, just in case.

När jag kommit ut med vagnen & dörrarna stängts, så kom en äldre man jag pratat med några ggr, han skulle med bussen. Hejjade på honom & fortsatte med samtalet till 112. Bussen stod kvar i 2 min ca, så jag trodde att de väntade på polis, men sen åkte den när jag pratade med en radiobil, som tyckte jag skulle ringa 11414 istället.

Om jag inte varit så vansinnig osv så hade jag kunnat tänka klarare & propsat på att de skulle åka & plocka henne på en gång.

Mötte mannen idag när jag skulle till polisen. Jag frågade om det var rabalder på bussen & han sa att han hört att hon stulit min vagn, så jag vet inte om jag hade börjat prata med 112 eller om det disskuterades på bussen.

Hur som, hon får gå med skammen. Synd bara om barnen som blir intvingade i hennes sjuka snedvridna värld. Hittade info om henne på nätet, men det tar jag inte upp här. Dessutom missbrukar hon tydligen..

Ska prata med en viss fröken på dagis imorgon, hon hade tydligen sett nåt som kan vara värdefullt.

Jag är fortfarande rasande, men det har lugnat ner sig.

Har satt på lås på vagnen nu iaf & kommer frakta regnskyddet i Charlies dagisrygga med Nemo på ( han är så stolt) fram & tillbaka varje dag...

Är iaf sååååå GLAD att jag kikade in & såg den :)

Bad Charlies pappa om bilder på den, tagna samma dag & några dagar efter den var nyköpt, mina är ju på minneskortet & mobilen är på service...Med Charlies pappa


Gissa vad sötis tittar upp mot?!


Jättebadbollen Suuuneee!  *S*  Jättestorbadboll, inte ens jag kan få runt armarna på den :)


Hmm.. Ser ut att vara på pickalurven  *S*


Ska ta bilder sen, på vagnen & på stöldmärkningen, så man har dokumenterat. Såå... Lås vagnarna & märkt dom, annars kanske ni inte har lika stor tur som jag hade!

Ang min stulna vagn

Hade jag inte tagit tillbaka den, så hade jag aldrig fått tillbaka den. Det var fullt i det barnvagnsutrymmet, så jag hade fått kliva på bak, då hade jag aldrig sett den. Om jag ändå sett den, så hade jag inte fått med mig den hem, tyvärr.

Ringde 112 utanför bussen som kopplade mig till radiobil, men den som svarade där tyckte att jag skulle ringa 11414 istället. Gjorde så när jag kom hem, efter att jag gått tillbaka till dagis & lämnat dagisvagnen & informerat fröknarna om att det var det dagisbarnets mamma som jag misstänkte & oxå frågade efter...


De måste nu vidta åtgärder, naturligtvis. Idag monterar jag på mitt cykellås på vagnen...

Poliskvinnan på 11414 skrattade när jag berättade att jag slängt ut idiotfittans saker hon hade lagt i min vagn & sa att det var bra att jag tog tillbaka vagnen, så man får nog det iaf då.

Synd bara att radiobilen inte ville ta det här fallet, hade ju vittnen på bussen till vad jag gjort, samt några som åkt med mig & pratat flera ggr, så de visste att det var min. Känner dom inte, men ska prata med dom så fort jag ser dom.

Ska åka in till babyland oxå & besiktiga vagnen för att upptäcka ev skador. Hon hade lastat vagnen rätt hårt, men jag skriver om allt det här senare idag. Ska lämna Charlie på dagis nu, rätt sent men ändå :)

*kramar alla*


Mamma på krigsstigen!!!

Har inte varit så förbannad på länge, som jag varit idag. Charlies vagn blev stulen på dagis, den han fick av sin pappa & farmor för 1½ månad sen.

Misstänkte genast en mamma, hon har nämligen stulit min brors plånbok i vintras & jag har hört att hon stjäl. En annan mamma misstänkte samma mamma.

Charlie är arg & hungrig, så jag gör historien kort så länge, jag "hittade" den på bussen på väg hem sen, så jag "stal" tillbaka den, med ett jävla liv.

Hon är polisanmäld natruligtvis.

Till Rogga

Lyssnade i Flisans mp3-spelare idag & hörde denna låt. Hade glömt bort den, men när jag lyssnade så kände jag direkt att det här är en låt till Rogga..


RSS 2.0