Min 12 åriga dotter har mordhotats av en 40+ morsa...

Vad är det för fel på folk, som sprider skitsnack till andra vuxna men även till sina barn??!!

Folk här snackar skit om mig & min dotter, men främst om henne. Hon fick tidigt lära sig att ge svar på tal för att kunna stå upp för sig själv, just pga att vuxna tryckte ner henne, barnen tog efter & det förnekades & sopades under mattan.

Jag pratar om när hon börjat skolan..Det hände ofta att hon kom nån min försent, fröken var snabb & skällde ut henne inför HELA klassen, som snabbt tog efter & snart gapade FÖRSENAD! då hon kom försent.

Felicia fick ont i magen & ville inte gå om jag vaknat försent eller om hon strulat på morgonen. Värst var det när hon gick i 2an & jag hade min depression.

Ändå ringde jag skolan & förklarade, vi hade nätverksmöten med soc & psyk, som jag blandat in.
Fröken nekade & därför trodde inte rektorn på oss. Detta spred sig senare till andra klasser.
 I 4an fick de en ny lärare & en elevassist till en pojke i klassen. Läraren var bra, men märkte inte allt. Assistenten hackade gärna på bla Felicia, som alltid haft svårt för matte. Lyckades hon jobba på bra, så gnällde han att hon skrev slarvigt & jag förstod inte varför när hon visade mig matteboken. INte ens läraren gnällde ju..

Assistenten käftade gärna med Felicia, som var duktig att svara.
Felicia hade nu börjat skolka. Det var omöjligt att få iväg henne & jag visste inte hur jag skulle hantera hennes utbrott.
Ungarna började mobba henne för det oxå & det hade nu spridit sig till andra skolor.

I 5an var det ännu värre. Vi började få hjälp av Skolteamet på morgnarna på vårterminen, men ofta hjälpte det inte.
Felicia mobbades nu via internet & via sms av ungar i kommunen, men även i andra kommuner.

Hon började själv jävlas mer & mer med folk.
Att hon är duktig på att käfta & hennes problem bla i skolan, har lett till att föräldrarna här snackar skit med varandra & sina barn om oss, men framförallt Felicia...

För några dagar sen ringde Felicia på kvällen till mig. Hon hade just blivit mordhotad av en kvinna i 40+ åldern & som är ett känt ansikte i området pga sin arbetsplats som kassörska.

Felicia sa inte då vad hon gjort själv, men att få höra min dotter upprepa  " Ett ord till & jag trycker ner ditt huvud i sanden så du slutar andas" & "jag varnar bara en gång", det gjorde mig vansinnig.

Tog med Charlie & åkte dit. frågade Felicia vad hon gjort eller sagt för att kvinnan skulle hoppa på henne.
Hon berättade att kvinnans dotter alltid brukar fråga henne "Ska inte du hem & sova"?, så Felicia sa detsamma & la till "ska du inte visa fittan lite mer"?.  Frågade vad hon menade med det sista & Felicia förklarade att tjejen har en vit bikini som blir genomskinlig när hon badar, så hon ville säga det, men orden kom ut på helt annat sätt än hon tänkt & hon visste inte varför hon inte bad om ursäkt & rättade sig.

Sa som jag tyckte, att det var jävligt fult & korkat uttryckt & sa till henne att be tjejen om ursäkt & säga till henne som hon sagt till mig & så gick vi dit.

Plingade på, tjejen öppnade. Bad att få prata med hennes mamma, som kom & verkade näst intill hysterisk.
Pratade med henne, frågade vad som hänt & hon sa "fråga Felicia"
Sa att jag redan pratat med henne men ville höra kvinnans version, men hon flackade bara med blicken & började komma med konstiga undanflykter & ville inte svara på mina frågor först, så jag fick helt enkelt fråga henne OM hon mordhotat Felicia genom att säga att hon skulle trycka ner huvudet i sanden så hon slutatde andas & VARFÖR.

"ja.Det är det enda som biter på sånna ungar"    Frågade vad hon menade med sånna ungar & hon svarade: "stöddiga. Hela skolan pratar om henne & vet hur stöddig hon är"

& iom att hon blandade in skolan så började jag tala om hur dåligt det var av en så "gammal" kvinna att lyssna på skitsnack & sen sprida runt & dessutom mordhota, istället för att prata allvar, utan att vara otrevlig, som jag tycker de flesta föräldrar lyckas med, vare sig det är mitt barn de pratar med eller ej.  (Det är iofs sällan nån förälder pratar med Felicia eller med mig, det är väl tryggare att uppmuntra barnen till skitsnack & mobbning)

Då började hon försöka trycka ner mig som mamma istället, jag skulle minsann ha reda på mitt barn, vad gjorde Felicia ute vid 22.30 på en skoldag??!!   Hon hade minsann sett henne vid pendelstationen nån gång när hon slutat jobbet.

Jaa, hon var väl på väg hem. Hon kan ju ha missat ett tåg innan?
Vart bor ni då ? frågade hon  & jag svarade På Estö. Hon brukar ta tåget hem.

Då hade hon inget mer att säga utan börjader svamla & fortsätta hota Felicia, mitt framför mig.
"Ett ord till, sen blir det inte roligt, jag varnar bara en gång".    "Du ska passa dig jävligt noga, jag är inte att leka med".

Tufft & moget att hota ett barn... "barn? Hur gammal är hon då?"  Ja, hon är 12 år & därför fortfarande ett barn svarade jag.
Fortsätt att hota henne du så polisanmäler jag dig.  "Gör det då" svarade hon...

Hennes egna barn har enligt henne aldrig gjort något mot nån annan.. Nääädå...  Klart att hennes barn är änglar..  *harkel*

Nånstans i "diskussionen" stoltserade hon över hur rädd Felicia blivit när hon vrålat på henne, innan hon kom fram & hotade.  Skulle oxå bli osäker om nån vrålade mitt namn argt & jag inte såg vem det var & om det var nån som var mkt större än mig....

Men jag skulle nog gjort som Felicia, jag skulle vänt taggarna utåt & försökt försvara mig, även om jag gjort fel innan. Aldrig att det skulle gått att prata vett med mig om nån attackerade mig...

Till slut rusade mitt adrenalin för mycket & jag var tvungen att gå därifrån, innan jag gjorde nåt dumt & onödigt, som att sänka mig till kvinnans nivå.

Fick strax efter reda på att hon skvallrat för sin son som går i samma skola som Felicia, att jg vid ett tillfälle inte hade tillräckligt med pengar på kortet, så jag hade fått lägga tillbaka nån tablettask...

Så Felicia blev retad för FATTIGLAPP.. Vi var ju så fattiga, så vi hade inte ens råd med tablettask...

URSÄKTA???!!!  Om vi nu vore SÅ fattiga, är det vad man ska lära barnen?  Att man ska mobba de fattiga eller på nån annat sätt utsatta???!!!  Ska man sparka på den som ligger??!!


Det var ju inte så att jag ville köpa en tablettask ENBART!!! Jävla kärring!

Ska man inte ens kunna gå & handla utan att det ska skvallras vad man köpt & inte haft råd med?!

Skickade ett mail till hennes chef & klagade. Han har inte svarat, så jag hoppas för deras ryktets skull att han är på semester, men tar tag i det snart...  Jag tänker fan inte släppa det här..

Ska polisanmäla henne oxå, har väntat på det andra vittnets efternamn & adress, men nu orkar jag inte vänta längre. JAg anmäler & kompletterar efternamnet & adressen senare...

Stackars Flisan :(

Imorse väckte hon mig tidigt & sa att hon mådde dåligt. Frågade om hon behövde kräkas & hon svarade att hon inte visste, för att i nästa sekunden springa mot toan & ropa Hjälp mig..

Ropade att hon skulle hålla upp håret & sen klarade hon resten själv...  Stackars unge, hon har inte4 haft det lätt idag.

Hon har haft ont i huvudet, feber & varit väldigt yr hela dagen. & då gick hon ändå & la sig igen efter kräkandet & kom inte upp förrens 14.30 igen.

Sen dess har hon legat här nere framför tv.n på utdragsdelen till soffan.

Hon har inte klarat att äta eller dricka nåt, förutom nu på kvällen. Hon fullkomligt slängde i sig vattenmelon, trots att jag förmanade att ta det lugnt & låta magen vara lite.

2 timmar senare åt hon blodpudding & bacon, så magen mår bra nu igen :)

Ang Hökö...

Jag ska skriva om vår underbara vecka & lägga in lite bilder, när jag har lite mera tid :)

Idag har vi varvat slöande med nytta, dvs städande & packning samt flyttstädning..

Jag som behövde mera kartonger, jag hade världens flyt idag :)

Det har nyligen rensats bland cyklarna i huset & vi var snabba att märka våra innan vi åkte till Hökö.
Gick in i vårt läskiga cykel/skyddsrum med typ 2 lampor i & hittade våra cyklar..

Hittade även 6 eller 7 flyttkartonger som nån dumpat där :)

Har varit en duktig mamma & skurat Charlies fönsterkarm, element, väggen bakom & dörrkarmar samt dörrkarmarna i mitt rum & packat lite leksaker. Sen orkade jag inte mer.. Nu ska jag natta övertrött herre som skulle sovit för länge sen.  

Till ANONYM

Läste just detta & höll på att sätta kaffet i halsen av skratt

Kommentarer
Postat av:

Tycker du ska sluta skriva som du gör till Malin.. Ha ditt eget liv att bry dig om istället för hennes. Jag har oxå vart tillsammans med Dennis och vet hur bra han är på att såra så jag förstår Malin att hon skriver av sej sånna saker, så jag tycker du lilla fröken som tror du är något ska lägga ner och lägga av att trycka ner henne mer dina falska ord. Bry dig om ditt barn istället för att lägga tid på annat folk vore de bästa för dig.. //En som bryr sig..

2009-07-15 @ 23:26:30

Anonym... Du vet inte mycket, men du är väldigt snabb på att kasta ur dig massa trams, både till Malin & mig.
För det första, jag & Malin är vänner & jag har aldrig påstått mig känna Dennis.
Jag har heller inte skrivit elaka saker till henne, jag har gett henne tips, i VÄLMENING, utifrån min egen erfarenhet av den typ av kille som jag uppfattat Dennis som.

Falska ord? Jag har verkligen inte skrivit något falskt, liksom elaka saker, så jag undrar vilken liten fröken som ska bry sig om SITT liv. Jag undrar dessutom vem som försökt såra henne genom kommentarer ang Dennis i hennes blogg..

Jag tror heller inte att jag är något. Jag VET att jag är något, något du inte kommer bli på många år...

Klart som fan att hon skriver av sig allt hon vill få ur sig, i hennes egen blogg, men det verkar som att du läser & kommenterar den bara för att få gotta dig åt hennes problem.

Hon är iaf smart som inte tagit till sig det du skrivit, utan skaffat sig egen uppfattning av Dennis.

Ta reda på saker & ting innan du vräker ur dig massa goja... Det blir liksom mycket gladare då :)

Stackars oss

VAknade till o från med magvärk.

Charlie spydde sen upp sin mrgonvälling över balkongmattan... Sen mådde han kanon.

Efter det var det min tur att springa i skytteltrafik till toan.. Hade ett vattenfall nertill...

Låg i soffan & hade ont i lederna av feber, men nu äntligen är det bättre :)

Tillbaka från Paradiset Hökö

Vi har varit på Stadsmissionens familjekollo utanför Trosa, på Hökö i 8 dagar.
De 8 dagrna är en tid jag länge kommer minnas & det var med vemod jag lämnade ön & dess ledare igår!
Jag saknar alla, ledarna, gästerna, ön & all positiv energi som omgav hela ön, mycket tack vare dessa underbara ledare!

Mitt hjärta öpnnades upp på vid gavel ganska fort & trots dåligt väder, så var det ändå så fantastiskt positivt!

Jag tom gick på promenad i regnet, ca 3 km, med andra gäster som vågade & en av de, i mina & Felicias ögon, härligaste ledarna, den härliga gotlänningen :)

Alla ledare var fantastiska & för varje dag med dom, så blev de vackrare & vackrare, men gotlänningen blev vår favorit.
Han hade sånt härligt sätt med ungarna, pratade allvar med dom när de bråkade, för att sedan vända allt till nåt positivt,så de satt & skrattade, han övertalade min tjurskalliga dotter på ett positivt sätt när hon inte ville vara med på en viss aktivitet, han tom lät barnen snagga honom med trimmer på stranden, både på huvudet, under hakan & i ansiktet!  Där kan man prata om tillit  :)

Skriver mera senare & lägger upp en & annan bild, men pga sekretess, så måste jag plumpa vissa gästers ansikten, så det kan ta tid.

Tyvärr glömde jag bort att ta mkt kort, jag bara toknjöt av energin & stressfriheten :)

RSS 2.0