Badpremiär & tefatsstora ögon

Hade planerat att åka in till Södertälje & bada, men inte kommit längre än så i planeringen. Vi ska ju åka till Lekslottet i Tullinge oxå, men vi satt & klurade på när vi skulle åka & vilken kompis Flisan skulle ta med.

Hon ringde en kompis igår som kunde följa med till Sydpoolen med kort varsel, fast då fick jag bjuda henne.
Charlie hade bara fått sina "mitt i natten"mål, så vi fick skynda oss att packa badkläder & klä på oss & iväg till bussen för att sen byta buss till Södertälje.
Charlie var uppenbarligen inte så hungrirg igår, han tog båda brösten på bussen mot Södertälje, sen dröjde det ca 3-4 timmar innan han åt igen, vilket är mkt längre än vanligt.

Kom in i Södertälje & upptäckte att bussen inte kör in i centrum samma väg som den brukat. Nu hamnar man på gatan ovanför. Tur att man varit där mkt förr,så att man kände igen sig.

Kliver av bussen, Flisan börjar huttra & jag upptäcker att hon inte har nån jacka på sig....  Hade inte märkt det innan, jag var så upptagen med att få med oss allt  :(

Fick springa in på H&M & köpa en jättefin beige kort jacka på rea. Först gillade hon den inte, så jag sa att vi kunde lämna in den på försäljning senare.

Skyndade oss till Sydpoolen & fick stå i kö en kort stund. Köpte ett par söta badbyxor till Charlie som ska hålla tätt, ifall han råkar bajsa, fast de var dyra :( 75 kr för ett par marinblå små sötisar med dragsko i midjan & runt låren. Trist att de inte var mönstrade,men det gick bra ändå..

Frågade om man fick ta med vagnen in & då menade jag bara i omklädningsrummet, så vi fick blåa skyddsplastisar till skor, för killen i kassan trodde att jag menade in på badområdet. Satte på plastisarna på hjulen & rullade in den & ser att det knappt finns skåp... HIttade iaf ett, så vi skulle tränga in oss där, med eller utan vissa svårigheter tyckte jag.

Dock satt det 2 äldre damer där, varav den ena tyckte att vi kunde ta hennes skåp, så det gick rätt smidigt med avklädningen :)

Charlie fick på sig badbyxorna & lös upp som en sol, inte för att han hajjade så mkt, men det verkade som han kände sig snygg i dom  *S*

Efter den sedvanliga tvagningen gick vi ut till äventyrsbadet. De har en liten avdelning bredvid vågbassängen,med små rutschkanor så där skulle vi hålla till tänkte jag. Satte oss i den lilla "poolen", men upptäckte snabbt att vattnet var kallt. Dessutom landade de rutschande barnen precis framför oss & de flockades som fiskmåsar runt ett korvbröd på marken, fast runt mig & Charlie ^^  Till slut tyckte Charlie att det blev för många barn, så vi gick till "simskole"bassängen. På Sydpoolen har det ingen bebisbassäng, vilket är synd...

Där fick han ögon stora som tefat & han tyckte att det vasr jätteskoj att bada i det 34gradiga vattnet, tills han fick syn på fläktarna i taket...   De såg ut som flygplanspropellrar från förr....

Han tittade ofta & länge på dom & mungiporna åkte ner & han såg helt förstörd ut, stackarn :(

Vi plaskade omkring där i ca 30 min, sen gick vi upp för att kolla efter Flisan & hennes kompis. mötte dom på vägen & de ville bada med oss, så vi hoppade ner i Simskolebassängen igen.

Några pojkar i flickornas ålder hoppade i & började leka just vid oss & de plaskade & skvätte vatten, så Flisan sa åt dom flera ggr eftersom Charlie fick mkt vatten på sig. Pojkarna lyssande inte, så till slut fick jag säga till vänligt men bestämt att det här är en bebis & ni kan plaska på andra sidan bassängen. De gick upp ur bassängen kort efter det.. Sen slog det mig att de antagligen bara försökt närma sig Flisan & Yamina....  De hade nog tänkt att flickorna skulle plaska tillbaka,så de kunde leka & sen prata ^^

Ja ja, så kan det gå :)

Vi gick iaf upp efter 10 min. Flickorna var hungriga,så vi ställde oss i kön till kiosken. Det fanns inga lediga bord eller stolar, men det gick bra ändå att äta lite mellis. Charlie somnade under tiden & sov ett tag,trots ljudnivån därinne.

När vi var klara fick jag syn på klockan. Vi var tvungna att gå & duscha, Yamina skulle på Halloweenfest,så hon måste hem tidigare & göra sig iordning. Flickorna bad om att få bubbla lite i bubbelpoolen,så jag & Charlie hoppade in i duschen.

Tog ett duschbås, för där kan man reglera vattentemperaturen själv. De andra duscharna är så hemskt varma, så det var inte bra för Charlie.
tvättade honom & han var så duktig :)  Sen var det mamman som skulle tvättas, så jag la ner hans handduk (han hade handduk + badcape) ihopvikt på golvet, precis utanför båset & därpå fick han ligga medan jag duschade.  Han låg & skrattade,babblade & kikade på tjejer i olika åldrar & storlekar  :)
När vi var klara åkte han ner i vagnen med capen på, vilket gick jättebra. Torkade mig & började klä på mig. Flisan & Yamina kom från bubbelpoolen & skulle hämta duschgrejerna. Upptäckte senare att det fanns en stol med sele på ena väggen i duschrummet, vilket Flisan oxå nämde när vi väl var hemma. Men vad jag hann se,så gick det inte att reglera temperaturen i den duschen, så det var strunt samma.

Charlie fick bröstet igen, men var nog inte så sugen. Dessutom fanns det så mkt intressant att titta på, så han kunde inte bestämma sig för att kolla eller äta *S*

Skyndade oss iväg till McDonalds & tog med mat i påse & skyndade till bussen nere på Stationen. Hann äta burgarna & det mesta av pommes friten innan bussen kom. Charlie hade somnat igen & till slut slumrade jag oxå. Vaknade i Vårsta av att han skrek till, så jag tog upp honom & tuttade. Sen somnade han igen.

Flisan & Yamina hoppade av bussen & gick hem till Yamina för att fixa sig inför festen & jag åkte ner på stan för att handla & byta buss.

Träffade min yngsta söta lillebror, Leos pappa Micke. Pratade lite med honom, men tillräckligt mkt & länge för att jag skulle missa bussen hem :(  Pratade lite till med honom & hans kompis innan deras buss kom.

Åkte hem & förbannade att jag gått med på att Flisan skulle få gå på fest.. Det var rätt tungt med alla väskor & blöta badkläder,matkasse + bebis..  Men det gick :)

Dessvärre glömde vi kameran hemma igår :(    det är så himla typiskt :(




Kommentarer
Postat av: Milla

Hej! Det lät jätteroligt med badet.Synd att du glömde kameran det hade varit skojigt att se kort på första badhusdoppet =)
Håller med dig,det låter som killarna ville ha kontakt & charma tjejerna hehehe =)

2007-11-02 @ 00:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0