Mot Umeå

Om 2 timmar sticker vi till Umeå. Pappa & låtsasmamman har dotras nycklar hit & grannarna vet att vi ska vara borta ett tag, så de kan hålla koll ifall nån idiot får för sig att försöka göra inbrott här. (TUR ATT DET ÄR LYHÖRT & ATT GRANNARNA HAR STENKOLL) Dessutom har ena grannparet 2 stora fina vovvar som skäller till för ljud som inte hör till vardagen & det känns tryggt :)

Får se när jag kan logga in nästa gång :)



Kameran dummade sig & fick in fel datum.. Det är taget i början av december 2007 ^^
image115

Grattis lillasyster :D

Imorse fick min lillsyster en Kevin & Wille en lillebror :)  Fick en bild på honom av min låtsasmamma & han var nog max 20 min gammal på den. Han var rätt lik lillsyster som hon ser ut när hon nyvaket sträcker på sig, med andra ord söt :D

Polisanmälning

Är så irriterad så jag vet inte vad jag ska göra..

brudjäveln som har brorsans ex's vagn, den jag fått, hon vägrar lämna ut den..

Det har snart gått 3 månader sen jag sa till henne första gången. Nu har hon haft vagnen i mer än 2 veckor, den stod i ett förråd i området där jag bor, men hon hämtade den & körde hem den till sig, några km härifrån & vägrar lämna den till mig.

Jag måste alltså åka med 2 vagnar på bussen & jag vägrar eftersom jag vet att jag kommer göra illa mig i ryggen eller nacke/axlar & hon skulle lämnat den här från början...

Nu har hon börjat störa sig mot mig & sånt tål jag inte. Sen vågar hon inte träffa mig, så hon hade lämnat vagnen hos nån granne & menade på att jag skulle infinna mig där kl 16.20, men inte vilken dag, men hon ska knappast ge mig några jävla order...

Skulle vilja leta reda på henne & avreagera mig, men sånt löser inget, så det får snällt bli en polisanmälan. Jag har ju sparat konversationen oss emellan oxå, så hon får skylla sig själv.

Vad skulle du gjort i min sits?

nu kan jag inte bråka om vagnen på ett tag, vi åker ju till mamma i Umeå imorgon kväll & hon har ju ingen dator än :(

Mammas stora pojke

Glömde ju skriva.. Var på bvc idag på fm. Mammas sötis väger nu, veckan innan han blir 8 månader okorrigerad, 9245 & är 70,5 cm lång :)

Idag började han med ett nytt ljud. Han fick låna en av Flisans stora mjuka gossehundar. Voff voff lät jag & gav den till honom & lekte lite att den pussade på honom & så. Uff sa Charlie :)

Sen har han sagt så 2 ggr till här under kvällen när han lekte med sin lilla gossehund & han har börjat blåsa  ^^  En gång i badet,när han gnagde på sin sjöstjärna & en gång här i soffan när han gnagde på sin tumme.

HAns rop på mig, memama memma memmamamaouu  ( ungerfär så) har börjat låta mer som mamma. mer än som memma iaf :)

han är så söt när han ljudar men jag undrar vad ch-ljudet betyder ^^

Han ser så tjock ut här att jag får lust att äta upp kinderna på honom :)


Haha, uttråkad eller bara attityd?

Dotterns vackra ljusstake

Den här gjorde Flisan till mig när hon var 5 år gammal, alltså för 5 år sen :)

image111

Den är lite sned, men vem bryr sig? den är gjord av kärlek & jag älskar den :)


Flisan i mellersta raden längst till höger. Jävla skit att jag inte kunde gå närmare :(
image112

Igår fick jag en chock när jag skulle amma sura Charlie.. Han hade nåt stort på överläppen så jag tog bort det.. Det var en skitstor snorkråka!! ca 2 cm lång, formad som ett r & där den var bredast var den ca 2 cm. i övrigt var den kke 6 mm bred, med ett smalt, nästintill obefintligt luftrör inuti.. Hur sjutton fick den plats i hans näsgång? Jag droppar ju Renässans varje morgon & tar bort snoret...
Helt galet :/ Den kom antagligen från höger borre, där sonden satt förut. Slemhinnorna kke är irriterade fortfarande?

Gårdagens Luciashow

Flisan & några andra barn från åk 3 till 9 hade luciashow igår på kvällen

Enligt schemat vi fick i måndags (!!) skulle de repa hela dagen från 8.10 till 1140, då det var lunch till 12.20 då de skulle repa till 13.15. Sen skulle de ha rast till 16.00, repa fram till 18.30 då showen skulle börja. Ev skulle de ha ännu en show kl 20.00.

Synd bara för de barn som inte kunde åka hem när schemat ändrades i sista sekund...
Flisan ringde mig från en klasskompis mobil 11.45. De väntade då på bussen hem, mätta & glada.. Lucnchen hade alltså blivit tidigarelagd, liksom rasten... De skulle inte börja förrens 16.30 igen..

Jag hade då stått & lagat gryta så jag var ju hemma & klasskompisen fick komma hit, för hon ville eller kunde inte gå hem, jag fick ingen klarhet i det.

De åt lite av grytan & fick vila innan de skule iväg.

Charlie fick en egen variant av grytan & liksom med min köttfärssås i måndags, så älskade han den :)

Sen åkte ungarna iväg för att repa.

Jag & Charlie skulle ta bussen härutanför, men missade den med bara ca 30 sek.. SURT!

Skyndade oss för att ta tåget en station & hann precis, ville ju inte komma försent..

Det var rätt mycket folk utanför kulturskolan,som de lånat. Mkt trappor, vilket inte är skoj när man har barnvagn, men jag fick hjälp av en kompis som var där, som tur var :)

Fick sitta högst upp, på en "balkong" vilket gjorde att bilderna inte blev bra.. Dessutom var det långt ifrån scenen :( Lägger in dom om det går att visa dom sen.

Ungarna var iaf jättebra & Charlie var helt hänförd av musiken, alla människor & alla ljus :)

Det satt en pojke i 11-12 års åldern på stolen nedanför oss. Han kurade ihop sig på en gång & somnade, så han sov igenom hela showen hahaha!

satte Charlie i mitt knä så han hade ansiktet mot mig & höll honom i händerna. Då la han sig bakåt & började putta sig från mig, så till slut lag han böjd bakåt över mina knän som en ostbåge, vilket tydligen var jätteroligt.

Så där låg han länge & han skulle prompt ha sitt huvud på stolen framför, där pojken sov ^^

Sen ammade han lite & fortsatte sen med sitt nya påhitt, varpå min kompis sa, tänk om han spyr på grabben framför.. Hade han gjort det,så hade det runnit längs nacken & ner på ryggen innanför tröjan på pojken, så jag lät honom inte göra så på ett tag.

Sen var han tvungen att göra så igen, tokungen :) Han spydde aldrig som tur är :)

I slutet av showen, när åk 6-9 hade sin del,så kom Flisan & sa att de skulle ha en till show, kl 20.00, men hon visste inte hur hon skulle komma hem... Busskortet går ju ut 19.00 & hon hade ingen mobil med sig..

Det löste sig till slut, hon fick skjuts av klasskompisens pappa & var hemma strax innan 21.30. HJon kom i säng strax efter 22 & kl 05.45 skulle hon upp igen för att repa kl 07.30 :(

Idag hade de 2 föreställningar för skolan, åt lunch & sen sa deras lärare att de skulle på lektion, fast de skulle vara lediga, så Flisan missade en buss bara för det & var jätteirriterad. Hon var sååå trött när hon kom hem, stackarn :(

Wakeboardsåkande Jultomten - Video

Det är från min mobil,så gråt inte över hur dålig bildkvalité det är ^^ 

Vet inte hur man lägger in det här, så jag länkar helt enkelt :)

http://www.youtube.com/watch?v=VlujThMg0fo

http://www.youtube.com/watch?v=-NCghb1me5w

Pepparkaksdockan Peppe & Småkompisar

är det några som frågat om hos Carro. Peppe kommer från Teddykompaniet & finns att köpa på Ica Kvantum här i Nynäs. Tror att de finns lite överallt där Teddykompaniet säljs :)

Småkompisar finns på Åsas Leksaksförmedling här i Nynäs, men det går även att googla på dom :)

Charlie sover

fortfarande... Han har inte vaknat en enda gång inatt, vilket är lite skönt men oxå lite oroligt.
Bara han inte börjar bli sjuk :(

Måste väcka sötisen snart om han inte vaknar av sig själv, har ju tvättstugan kl 10 & ska tvätta barnvagnsklädseln..

Tomten som åkte wakeboard..

flisan har haft en kompis övernattande här hela helgen. Igår var vi ner på stan en sväng, det var julmarknad hela helgen, men jag glömde bort att det mesta var i hamnen,så jag gick på stan & var besviken över de få stånd som fanns  *S*

Idag åkte vi ner till hamnen, hittade en julklapp från barnen till mormor, en mugg som var jättefin med hjärtformat handtag & texten Världens bästa mormor.

Hamnen gästades av jultomten oxå... Han åkte wakeboard & det var grymt skoj att se :)  Dessvärre hade jag inte digitalkameran med mig, bara mobilen & den kameran är inte bra.. Men jag filmade iaf medans jag stod & skrattade. Jag tyckte att det var riktigt busigt :)

Charlie sov inte i 2½ timme som i går, men nästan.  Vi åt på grillen för en gångs skull, hade missat bussen,som bara går 1 gång i timmen på söndagar & Charlie började bli hungrig,så jag ville inte chansa på att gå & det gjorde jag rätt i.. Så fort vi satt oss vid bordet började han gnälla, så då var det bara att amma under filten..

Flisan & Charlie lekte en stund efter att vi kommit hem. Han satt i gåstolen & sökte kontakt med henne när hon satt vid datorn, så hon blev irriterad & sköt iväg honom med foten & han började tjuta av skratt, vilket gjorde henne tok-glad. De höll på en bra stund, tills de var ivägen för mig.

Jag fick för mig att möblera om i vardagsrumsdelen & hade just flyttat soffan för andra gången & då var de lite ivägen.

Det tog tid att fixa klart, Charlie blev hungrig igen, men nu är det iaf klart. Det får duga så länge.

Syftet var ju att få bort så mkt sladdar som möjligt & gömma de skarvade sladdarna till vitrinskåpets belysning, rätt som det är ålar han väl & kke smakar & får sig en redig stöt...

Väldigt annorlunda, men helt okej blev det.

Flisan gick & lade sig rätt tidigt, de har sista Lucia-träningen imorgon bitti innan skolan, så hon måste upp tidigare.

Charlie lekte en stund med mig sen jag möblerat klart & så blev han hungrig igen,så han fick tutte medan jag kikade på tv. Åt en banan när han började busa vid bröstet, så fick han syn på bananen & sträckte sig efter den, så jag tog en liten tugga & gav honom.. Mmmm sa han & skulle ha mera, så han fick sitta i mitt knä & tugga små små bitar banan.

Efter en stund ville han hålla i bananen & stoppade in den i munnen, men där går gränsen...

Brorsans yngsta dotter gjorde precis så när hon var 11 månader (hon är 4½ år nu), men hon tog en så stor tugga att hon varken kunde tugga eller andas ordentligt, så jag fick gröpa ur munnen på henne, vilket inte uppskattades.. Hon blev helt galen, men lugnade sig när hon fick små bitar...

Charlie blev arg som ett bi när bananen var slut,så jag fick leka hnom glad & sen upptäckte han att soffan stod fel...

Den står nu med ryggen mot vårt låga men långa vitrinskåp. På skåpet finns blommor, en bordsgran, foton & några prydnadssaker & det blev genast jätteintressant :) Då blev han glad :)

Busade lite & sen fick han tutte igen, eftersom jag visste att han inte var klar, sen somnade han.

Ska i säng jag med, klockan är rätt mkt. Ska ju tvätta vagnsklädseln imorgon & sen åka till pappa & min låtsasmamma & låna systersonens gamla matstol, en sån man hänger på bordet.



Charlie i hoppgungan

image109

Förlorade bilderna återfunna :)

Äntligen hittade jag dom.. Märkligt nog hamnade de bland mobilkamerans mappar & foton :(

Här är iaf sötisen när han hjälper till med / smaskar i sig gardinen :)


image105

image106

image107

Barnvagnsfix bla, forts.

Pyjamasen i stl 74 som jag köpte på Babyland verkar inte vara en 74 riktigt.. Den sitter med bara nån cm marginal mellan benen på Charlie,vilket jag tycker är rätt märkligt. Den kke är som en 70 stl istället, men söt är den :)

Efter Babyland var jag & Charlie in på Mc Donalds, jag köpte en Cheeseburger supreme, pommes & julmust. Hade ju sån huvudvärk, alvedonen hjälpte föga,så jag tänkte att det kke berodde på att jag inte ätit nåt.
Hamburgaren var grymt god måste jag säga :) Charlie fick tutte, sen sprang vi in på ÖB där jag hittade några juldukar & förlängningssladdar, sen åkte vi hem.

Charlie flörtade hej vilt med folk på tåget & tyckte att alla var jätteintressanta.

Han verkar trivas i nya vagnen, sover som en stock i den, men guuud så liten den är inuti,jämfört med den gamla :/

På bara några dagar har Charlie börjat med nya saker. Han rullar för fullt, från rygg till mage & tillbaka, gärna när jag byter blöja på honom ^^

Han försöker slita ner allt han kan komma åt från gåstolen, mina blommor är de som är mest i farozonen, så dom har jag fått putta in så gått det går på blombrädan. Funderar på att binda fast krukorna, men tycker lite synd om klängväxterna :(

Charlie spänner benen,så de blir raka & lyfts upp en bit från täcket eller golvet på kommando ^^  Han försöker få tag i fötterna mera nu,men magen är ju lite i vägen hehehe :)

Vi leker Tittut,som han tycker är jätteskoj & nu får även kaninen han fick av min kompis Sofia vara med :)

Han ligger på mage & leker med sin lilla boll från Libero & blir vansinnig när den rullar utom räckhåll.

Igår när jag satte upp julgardinen i vardagsrummet,försökte han sno gardinen för mig.. Han gick fram i gåstolen & slet tag i stången & började smaska på gardinen heheh :)

Skulle ladda upp bilderna nyss från kameran, men de deletades innan de ens laddats upp. Jävla piss! Måste kolla vad sjutton som hänt... Tänkte ju lägga upp bilderna från igår på gardinmonsteret :(


Barnvagnsfix bla

Jag åkte iväg till Babyland i tisdags för att fixa suffletten, det skulle kosta ca 75 kr per sida & då skulle de byta ut plastskivan inuti,som var nersliten på vagnen.

Passade på att köpa en jättesöt pyjamas i stl 74, 2 små Spöket Laban haklappar i hårdplast & ett paket runda nappar till min kompis bebis. Ni vet, de där klassiska gamla runda napparna, de finns knappt att få tag i,så det är klart jag köpte till Jolin,så hon kan fortsätta snutta på napp ^^

Killen på Babylands service gjorde jobbet gratis. Hade tänkt be honom fixa gummi på handtaget oxå, men Charlie låg & sov.  Jag fattade inte varför jag fick det gratis, men jag förstod att det var nåt lurt...
Upptäckte att han bankat till formen på suffletten & råkat gjort så det ser ut som suffletten fått en bula fram  *S*

Skit samma, jag fick det gratis & det är inte så farligt :)

Nu river Charlie ner blommorna,så jag fortsätter skriva sen.

Vagnjävel,inget vatten & annat jävelskap

Har sovit hos en kompis hela helgen, vilket var jättetrevligt.
Flisan lekte med hennes barn, Charlie med hennes lilladotter,som bara skulle vara några dagar yngre än honom & jag umgicks med henne & hennes karl.

Idag skulle jag hem nu på fm & fortsätta julpynta, stryka gardiner & så...  Hade ställt min vagn utanför deras dörr, nere i porten fanns ingen plats. Hennes karl hade burit upp vagnen för de 2 trapporna..

Han jobbade & hon hade ju sin bebis, så jag tänkte att jag kunde köra ner den för trapporna själv, ner är ju lättare. Dessutom är trappstegen väldigt låga, så jag kunde likosm köra ner den istället för studsa..

Helt plötsligt blir den sne till vänster.. Tänker att den antagligen hakat upp sig i "fjädringen" & fortsätter ner till porten & går ut för att rätta upp den.. Då ser jag att RAMEN är av!!! Jääääävla skiiiit!!! Har gått & lyft upp vagnen på vänster sida, men det var inte roligt att svänga eller gå på & av bussen...

Den har gått tvärt av, i krysset mellan vänster fram & bakhjul :(   Så går det när man köper begagnat tydligen...

                                                   

Åkte ner på stan & skyndade mig in på leksaksförmedlingen där jag köpt vavagnen för att köpa en ny panikvagn.. De billigaste var just sånna som jag just haft & dom vågade jag inte köpa ärligt talat...

Har fått en vagn att brorsans ex,som hon har haft utlånad, hon har bett att få tillbaka den i några år,men inte fått den.

Så när jag fick den har jag tagit upp "kampen" om att få tillbaka den utan större resultat..  tjejen kommer med alla möjliga ursäkter eller ignorerar mig helt,så nu är jag sur som faan..

Den jag köpte var en nyare modell av Brio, men tusan vad smal den är innuti! Han låg ju som en packad sill där i :(

Det hade väl inte varit så farligt, om inte suffletten vore trasig, men det är den... Den är glapp,så den rasar bakåt.. Kul i regnvädret jag nyligen kom in ifrån...

Jag är så irriterad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen :(

Vagnen från brorsans ex jag fått, den skulle tjejen ge mig i fredags, men sen har jag inte hört ett ljud från henne...
Ska fan ta reda på var hon bor & vilket telenr hon har..

Det gick rykten för inte så länge sen att hon sålt den lånade vagnen & har hon det....  *morrr*

Idag är ingen bra dag alls :(

Kommer hem med panikvagnen & upptäcker en lapp på porten.. Hade glömt att de ska fixa rören,så vattnet är avstängt hela veckan 8-16....  Skiiiit :(

Kan inte laga mat, brygga kaffe eller ge Charlie mat,så han får nöja sig med tutte :/



RSS 2.0