Illamående & myskväll

Har som vanligt ont i nacken/axlarna & huvudet. Mår illa & har gjort det till & från sen i morse. Charlie verkar inte helt kry heller, han är ovanligt trött.

Han sov mer än 2 timmar på tidiga eftermiddagen, sen en gång till bara nån timme senare & nyss höll han på att somna i vagnen på bussen på väg hem. Då åt han dessutom majskrokar...  Nu är han pigg som en lärka igen, ändå somnade han till för mindre än 10 min sen.

ikväll ska vi mumsa på grillad kyckling, potatissallad, fetaost & oliver.. Sen blir det smågodis...  Är sugen men ändå inte. Kke ska stoppa fingarna i halsen & kräkas lite innan maten & se om jag mår bättre, men å andra sidan vill jag hellre äta först 6 se om jag blir bättre av det..

Besök.

Är väldigt trött idag. Hade påhälsning från någon från andra sidan inatt, så jag sov med lampan vid sängen tänd. vanligtvis när sånt händer, så kan jag sova med enbart lilla halllampan tänd, men inte inatt.

Avskyr att de stör mig när jag ska sova & just i sovrummet oxå...  Flisans kompis Issa sov här inatt igen. De sov nere i vardagsrummet & kände tydligen av besökaren de med, för Flisan kom upp till mig & frågade om de fick sova i min säng, men av nån anledning sov de kvar nere, fast med 2 lampor tända...

funderar på att antingen lägga mig med Charlie eller åka ut en stund..

Prins eller pirat?

Kan inte bestämma mig...   Han får helt enkelt vara min piratprins :)


Charlies fotoram..
image185

Charlies prins som han fick i julklapp
image186


Charlie i tuffa kepsen ^^
image187

image188


Piratservis ;)

Köpte en sån söt servis till Charlie som han ska få på 1årsdagen :)

image184

Vimsig onsdag

Har haft brorsdottern här inatt. Igår höll hon på att orsaka en hjärtattack hos sin faster...

Hade klivit av bussen utanför mig, ungen springer rakt ut i vägen bakom bussen 6 vägrade stanna när jag ropade på henne!!!

jävlar vad rädd & arg jag blev!  Hon hade en himla tur att det inte kom nån bil alls... Hon har börjat trotsa som bara den, så jag tog ett rejält snack med henne. Att hon trotsar sin mamma, det är en sak, att trotsa mig en annan, men att springa ut i vägen & inte lyssna.. Aja baja...

Hon fattade till slut så gott en snart 5årig tjej kan göra, fick ju förklara faran för henne & berätta att hon ka dö 6 då finns hon aldrig mer. Då har vi inte någon Emma att pussa, leka med eller stoppa om i sängen på kvällen mera & att alla skulle bli så lessna om hon dog...  Lät nog rätt sträng hoppas jag, för idag var hon så himla duktig & höll i vagnen eller min hand utan att jag behövde säga till :)  Hon blev väldigt stolt när hon fick beröm sen :)

Det hände väl lite mera, men jag är så trött, så jag orkar inte skriva om allt...

Bussen fick tvärnita idag, pga en idiot till bilist som gjorde nåt framför bussen när vi satt på, så Emma flög fram lite & slog i magen & vagnen höll på att välta helt, men som tur var var det fällbara sätet vid barnvagnsutrymmet nere, så vagnen stoppades av den, men Charlie flög ändå i vagnen.

Busschauffören blev helt vansinnig, vinkade åt bilisten som stannade till, sprang ut ur bussen, då försökte bilisten smita, men chauffören hann precis springa ut till den & jag antar att idioten fick skäll som fan!!!

Chauffören undrade sen om alla var okej & sa att det inte var hans fel, så jag kan bara anta att bilisten gjorde en Usväng precis framför oss...

Charlie har börjat med nya tokigheter, lipar, biter ihop tänderna & grimaserar & nästan som gurglar, fast med skånska r ^^  Han tycker det är jätteskoj :)

Åkte pulka idag förresten :)  Första gången på mer än 1 år & det var Charlies första gång, men han tyckte nog ingenting om den saken. Han såg bara ut att undra vad som hände  *S*

Formaterade om datorn idag, den segade som bara den & låste sig. Nu tänker jag inte tala om mitt lösen mera, brorsan ska inte installera program & dylikt utan att fråga mig eller porrsurfa, vet ju inte vad jag får in för skit :(

Utan tv..

Skulle flytta tv.n igår, från tvmöbeln till bokhyllan & möblera om.. Så bidde det inte riktigt...  För att göra en lång historia kort...

Tv.n började "morra" , försökte sätta på den när den slutat, men den var död & morrade ännu värre..  Kul i jul..

Jag & granntjejen tog upp den gamla tv.n vi hade, som Flisan hade som tvspelstv. Den var tung som fan & våra ryggar protesterade högt...   Men den funkar ju inte... Nåt fel med antenningången, så det går inte att titta på tv med den heller.. Suck..

Nu har jag alltså 2 tv.n som inte går att kolla på..  *ABSTINENS*


Snart 33år & fick visa leg för att köpa cigg..

Glömde berätta att jag fick visa leg igår på konsum när jag handlade... Kassörskan var ca 20 år, så jag tyckte det var rätt komiskt att hon frågade efter leg  *S*

Tycker jag ser rätt sliten & trött ut, men det tyckte tydligen inte hon  *S*

Flisan undrade varför jag visade leg, så jag skojade & sa att det var pga påskmusten, men sen berättade jag varför & sa att man måste visa leg om man är under 25.. Så kom jag på att det bara gäller på bolaget ju  *S*

Får helt enkelt ta det som en komplimang från kassörskan då :)

Börjar känna mig stressad & irriterad.. Vill ha tag på tonårstjejerna som stal vagnen & pajjade den, jag tror inte jag har råd att fixa den.. Med alla fel & skador som finns nu, så lär det gå på skitmycket att laga den..  Får nog räkna med minst 1000kr iaf....

Brion måste oxå fixas.. knäna är i princip helt slut, så jag är livrädd att nån av dom ska gå av & vagnen ska säcka ihop.
Skulle helst vilja ha en ny vagn, men jag kommer inte ha mkt pengar kvar när räkningarna är betalda...

Ska försöka få tag i verkstan på Babyland denna vecka, men med tanke på att jag inte fick tag i dom förra veckan, så ser det inte så ljust ut...

Idag gjorde jag mina smarriga köttbullar med vitlök, sås från skyn, potatis, morötter, broccol, blomkål & tomater. Charlie fick en bebisversion som vanligt. Han åt sjukt mkt, trodde inte han skulle ha sån aptit med tanke på hur förkyld han är.

Han dricker som en galning & är väldigt pigg, han har busat hur mkt som helst med mig idag :)   Fast han är sååå arg på mig när jag torkar hans näsa eller suger ut snor som bråkar med honom, men det får han stå ut med. Jag måste ju om han ska kunna andas ordentligt...

Dock rinner det inte mkt alls, så jag misstänker att han kommer bajsa eller kräkas ur sig snoret istället...

Idag lärde han sig att fejkhosta ordentligt, så han & jag satt & larvade oss vid bordet & skrattade :) Charlie fick tårar i ögonen av skrattandet vilket var så sött :)

Påskafton

Den började bra, tills Flisan bestämde att hon inte skulle med & äta påsklunch hos kusinen..
Jag hoppade iaf på bussen, hann åka en hållplats, så kom Carro & Leo på , men det var fullt med vagnan, så andra brorsans ex som redan var på bussen fällde ihop sin vagn.. Mkt bök på kort tid.. Då Messar Flisan mig & vill att jag ska vänta... Bökar lite till & hoppar av, måttligt glad.

Står & väntar i busskuren på henne & matar Charlie med välling (nödlösning). Ingen Flisan kommer. Efter många om & men & några stelfrusna tår senare, så hoppade hon på bussen vid oss & förklarade att jag var på nästa hållplats, så hon slapp betala. Kommer på bussen, tror att vi bara ska åka iväg nu & handla påskägg & godis, men icke..

Flisan hade inga tröjor (katastrof!!) så det var bara att hoppa av på centrum & skynda in på Lindex. Då kommer hon på att hon inte vill gå knappt 1km till affären för att det var kallt, så vi fick nöja oss med dyrt, gammalt & hårt godis från en "godisaffär" (Gick på 97kr). påskäggen köptes på Konsum & var skitfula...

Charlie fick inget godis förståss, hade tänkt köpa bebiskritor, men hittade inga. Han fick nöja sig med en smarrig fruktsallad, banan, kiwi, vindruvor, mandarin & plommon. La småbitarna i en plastpåse i ägget & herregud som han mumsade :)

Köpte påskmust & potatis oxå, det hade glömts handlas därborta. Kom dit iaf & vi började med maten på en gång, jag var tok-hungrig!

Gjorde min gucka till äggen & dom gick åt mest...  Vi hade det ganska enkelt, köttbullar, prinskorv, potatis, legym & mimosasallad, gravad lax & ägghalvor med gucka..  (Gucka= Creme fraiche, majonäs, stenbitsrom,rödlök, dill, lite citron, salt & peppar)

Det var nästan så jag fick matkoma, men jag är ju en mästare på att sitta & äta länge, så jag slutade innan jag var riktigt mätt.. Ingen ville sitta kvar med mig ju :( 

Delade upp godiset i äggen & gömde i skafferiet, jag var helt slut, Camilla hade riktig matkoma & halvdvalade i soffan, emma kollade på tv & Flisan var ute med en kompis, så jag skippade skattjakten med ledtrådar.

Emma fick göra "Fågel, fisk eller mittemellan".

Glömde ta med kameran dit bort...  Hade tänkt göra en Påskgubbe hatt till Charlie, men hade inga fjädrar & lite tid, tänkte göra honom till påskkärring istället men hittade inte schalen....  Suck  *S*


Charlie är tok-förkyld...  HAn hatade mig i morse när jag var tvungen att droppa i näsdroppar & sen suga ur hans näsa, han kunde ju inte ens suga på nappen, stackarn :(  Sen blev han glad igen ;)

Gnällig & förkyld bebbe

Som jag tidigare skrivit, så verkar det som om Jolin & Charlie tar efter varandra.. Så är det tydligen med förkylningar oxå..

hon var förkyld när de kom hit & nu är lille herrn det oxå & han är på ett jädra humör... 

Stod i köket & diskade & han kom krypandes & skällde på mig  *S* 

Flisan ska försöka sova borta inatt, nu har hon inget val, hon kan inte gå till brorsans ex för hon ska ut ikväll & jag kan inte åka & hämta henne & hon har inget att åka på...

Ska ju dit imorgon för påsklunchen med hennes kusin & brorsans ex, ska ha knytis. Flisan sover i samma port hos grannen & sin nufynna kompis.

Ska ta hand om Charlie & se om han vill sova nu...

Vims i stockholm

Var till Stockholm för att köpa en Sveamössa till flisan. Lovade henne en om hon fick bra resultat på matteproven & engelsk förhöret samt kämpat bra med pluggandet. Dock fick hon reda på första matteprovet i måndags & det var dagen efter. Hon fick inte veckobrevet förrens då. Annars får de veckobrevet på fredagar, men hon var ju hemma då pga huvudvärk. (Får ej i henne feber & smärtstillande)

I tisdags hade hon ännu ett matteprov, som hon fick papper om i måndags, men hon har ju bara kunnat plugga till ett prov i taget liksom engelska läxan idag.

Matten har hon strulat med, men även kämpat, men precis som med engelskaförhöret idag, så har hon fått hjärnsläpp & inte kommit på rätt svar osv förrens proven eller läxan inlämnats... 

Vet att hon har känt press från både mig & läraren, men hon har nog pressat sig själv mera & då är det inte ovanligt med hjärnsläpp...

I vilket fall som helst, hon har, trots strulande, kämpat på bra & lyckats få mer rätta svar än förut, men läraren är ej nöjd ännu. Hon har haft en period där hon totalvägrat plugga & jag kan inte bråka med henne hur mkt som helst, Charlie blir ju förstörd av massa bråk & smällar i dörrar osv. Nu vet hon dessutom att det blir pissjobbigt att komma tillbaka, så jag är övertygad om att hennes VägraPluggaPeriod är över.

Vi åkte med hennes kompis osm bor i samma trapp som Flisans snart 5åriga kusin.

Var på rätt gata, Drottninggatan, men Issa trodde vi skulle på andra sidan Centralen, så vi gick dit & fick till slut reda på att jag hade rätt från början & att vi varit på rätt gata & på rätt sida  *S*

Jag hittar verkligen inte i Sthlm, har lokalsinne som en guldfisk, så jag är där kke 1 gång vartannat år & irrar omkring...

Flisan ville ha en röd mössa, men det fanns inte längre, så hon fick nöja sig med en rosa. Issa köpte en likadan, men hallå, 150kr???  Kunde fan köpt en enfärgad billig & fixat Svea trycket själv för mindre än 50kr...

Charlie har varit värsta lugna bebben, som vanligt, men idag var han lugnare än vanligt  :)

Vagnen håller på att falla sönder sedan tjejernas stöldlek, nu är det ena "kugghjulet" till bromsen på däcket som lossnat( ! ), så den går inte att bromsa ordentligt. På andra sidan är bromsen oxå paj... Inte kul med andra ord..

Har ringt Babyland i Haninge hur många ggr som helst, men de svarar fan inte på verkstan... Vill ju veta vad det kan kosta att laga bromsarna fram & bak, det vändbara styret som nu glappar & ryggstödet som rasar bakåt i ett visst läge (ungjävlar) samt suffletten...  Lär bli asdyrt.. Fattar ine hur jag sak ha råd denna månad, har så jävla mkt räkningar & fick en fet elräkning... Fattar inte att det kan gå så mkt el här, när vi släcker efter oss osv...

iofs så är det fel på kylen, men det vägrar bolaget fatta & det går åt många glödlampor här...

Mina ögon håller på att gå i kors, är så himla trött... Issa kom just hit, de övertalade mig så fint att hon skulle få sova här...  De får fixa med sovplatser osv, jag orkar inte. Ska snart skutta i säng & fnurla med tårna i påslakanet  :)

Skulle velat ha båda mina barn i sängen inatt, bara för att kunna snusa på dom, men jag får nöja mig med tåfnurlandet tills Charlie vaknar i natt & vägrar somna om i sin säng :)

Tandagnisslan

Min sötis står just nu i hoppgungan, helt förhäxad av Britney & hennes låt Piece of me på MTV...

En annan låt han blir helt förstummad av är Snoop's Sensual Seduction, men favvon är fortfarande Rihanna's Don't stop the music :)

Hans kompis Jolin som var här igår, kan ju resa sig från mage till krypställning & jag sa igår vid fikat att Charlie inte kan det.. Några minuter senare gjorde han det, den busen  *S*

Idag har han börjat med 2 andra saker som Jolin redan kan & visade igår...  Gnissla tänder & krypa ordentligt  *S*

Nu är det nån rocklåt som han hoppar i takt till.. Funderar på att dra igång det svenska, osignade bandet (emo tydligen) A Vain Attempt, som Charlie pappa tipsade mig om. De är faktiskt väldigt bra & Flisan blev väldigt förtjust i dom, tills det börjades growla...   Tror hon tyckte de påminde om hennes älsklingar Tokio Hotel först ^^

Heheh, nu snodde han diskhandduken jag hade i närheten, så nu studsar han omkring & viftar glatt ^^


Charlies tjejbesök ;)

Fick besök av min kompis Sofia & hennes dotter Jolin. Det var ett tag sen de verkligen lekte & det var jättekul att se hur lika de är i utvecklingen. Charlie skulle ju varit några fjuttiga dagar äldre om han inte fötts 7 veckor för tidigt.

Idag kröp de båda omkring på golvet & lärde sig fort av varandra, saker som de inte gjort förut ^^

De kröp fram mot varandra & Charlie böjde sig fram & försökte pussa henne flera gånger, men hon fattade inte riktigt först. När hon väl fattat, så hade han tappat intresset  *S*

De satt & rullade Charlies plastboll mellan sig & de var så söta & glada tillsammans  :)

Försökte fota, men de ville tydligen inte att det skulle finnas bildbevis hahah  :)

Manglad bröstvårta

Polisanmälde tjejerna via nätet igår, fast jag höll på att bli galen. Man fick bara skriva 1000 ord & tydligen had ejag skrivit mer än det, så jag fick ta bort en himla massa saker...  :(

Charlie fortsatte ta sig fram på hans egna krypsätt igår, nu tar han sig fram typ överallt på nedervåningen...  Han försöker resa sig vid spjälorna vid trappen & har blivit förälskad i eluttaget som finns där. Han drar ut lampsladden om jag inte ser honom & säger jag Ajaj, så flinar han bara..  Han tar iofs bort handen, men den är där lika snabbt igen..

Flisan 4½ mån -97
  


Han vägrade äta middag igår, men han visade tydligt att han ville smaka lite knäckebröd, men igår gjorde det ont, han började vrålskrika direkt. inte så konstigt heller, tandköttet är ju svullet pga de nya tänderna som kommer.

Just nu är han vid tv-bänken & rotar i en låda. Fick ta bort lite saker ur den som inte är lämpliga för honom. Väntar bara på att han ska klämma fingrarna... Nu hittade han videon & dvd.n...


Fick flytta tillbaka honom till lekmattan :)


Charlie väckte mig inatt vid 4. Han fick nappen, jag somnade om,han skrek,fick nappen,vi somnade till eller iaf nästan osv & så höll det på till 5. Då tog jag med honom på toa & sen la vi oss igen & Charlie fick tutte.

Förväntade mig att han skulle somna om som vanligt, men tji fick jag!!

Min herre blev jättepigg, slet mig i håret, sparkade på mig, petade mig i näsan & i ögat, försökte gräva ut mitt öga & klättrade på mig...   Pussade på honom & strök honom över huvudet & han lugnade sig..

trodde jag...  Kände hur han vände sig mot Flisan, jag kikade på honom & ser hur han snor hennes ena kudde som han börjar leka glatt med..

Han påminde om en kattunge som leker med ett syskon eller ett stort gosedjur.. mkt sparka, bita, putta osv  *S*

Han kröp tätt intill mig, vände sig så han låg med sin rygg mot min mage, puttade sig upp lite, så han till hälften låg på min arm... Jättemysigt  :) Jag blundade, han började skruva på sig & började vrida på huvudet.... Kan lova att det gjorde skitont!!!
Bröstvårtan manglades mot mina revben
, hade det varit en vuxen som gjort det med flit så skulle han/hon fått en fet smäll, men dumma jag låg kvar & trodde att han skulle lugna ner sig.. Icke sa nicke.. Han fortsatte bakhuvudmangla mammas tutte :(

Vi klev upp 5.45. ingen idé att försöka slumra längre.

Charlie i hans bad-poncho
           

Tur att brorsan sover här, ska be honom hjälpa mig att flytta tv.n, videon & dvd.n från tv-änken till bokhyllan istället. Håller tummarna att tv.n får plats där bara... 

Blir tvungen att möblera om igen då, men men. Bättre det än att han får stötar eller pajjar nåt.

Sura bebben, men lika söt ändå :)
         


Charlie "kryper"



sötaste krypsättet ^^

Stulen & förstörd barnvagn...

Flisan åkte till sin kusin Emma för att sova där igår kväll. Hon bor 1 mil bort. Jag hade lovat Flisan lördagsgodis, men hade inga kontanter på mig, så jag lovade att åka & handla en påse till henne & sen ta bussen dit bort, lämna påsen, ta en snabb fika medan jag väntade på bussen hem & sen åka.

Så gjorde jag oxå... När jag kom till området Emma bor i mötte jag 2 mörkhåriga unga tonårstjejer med mörkt hår, svarta eller blå jackor, den ena var en bra bit kortare än den andra & den korta tjejen hade ljusa jeans, den andra mörka byxor. Tänkte att de nog hade väldigt tråkigt på kvällarna i det området, för de såg verkligen uttråkade ut..

Flisan fick sitt godis, hon & Emma lekte med Charlie & jag & Camilla fikade. Då hade vi varit där i ca 30 min. Tog en cigg på balkongen, hörde skrik & skratt från backen en bit därifrån, så jag tittade naturligtvis.

Såg 2 tjejer, en i en barnvagn som den andra körde upp på trottoaren, tänkte att det där är min vagn, men slog bort tanken lika fort.. Min vagn var ju i porten...

20min senare var jag & Charlie påklädda, liksom Flisan, som hade ätit för mkt godis & hade ont i magen & ville följa med hem. Jag gick före ner i porten & blev nog rätt förvirrad en stund. Vår vagn var borta!!! Istället stod där en annan vagn...

Jag sa till Flisan att springa upp till Camilla, som kom ner rusande med Emma i hälarna, Camilla kollade i källaren ifall nån lustigkurre ställt den där, men icke.

Jag sprang bakom huset med Charlie i famnen, förbi parkeringen, ner till backen, letade där jag sett tjejerna, gick upp mot grillen/kiosken precis bredvid området & ser nåt hängande över en stolpe med bussturerna på.

Där hängde åkpåsen,insektsskyddet,fotsacken, väskan till regnskyddet & regnskyddet som de slitit ur väskan...
De hade antagligen stått i busskuren & slitit ut allt innan deras lilla lek & förstörelse av vagnen...

Kom tillbaka till Camillas port, där hon stod med en granne. De sa att den andra vagnen inte tillhörde deras port, jag stod där utan vagn & hade missat bussen hem. Nästa gick inte förren 2 timmar senare, vid 22.10.

Jag kunde inte göra så mkt annat, så jag stoppade ner Charlie i åkpåsen i den andra vagnen & stoppade om honom med en filt grannen lånade ut & fotsacken. Charlie somnade ögonblickligen, han var helt slut stackarn.

Gick & frågade folk jag mötte i området om de sett tonårstjejerna med en svart vagn med silvriga detaljer, men det tog ett bra tag innan jag fick napp.

Camilla hade då gått upp till sin kompis,som skulle ringa till folk i det andra bostadsområdet en liten bit därifrån, i riktning där jag såg tjejerna leka med vagnen.

Träffade en kille, boendes i samma område som Camilla. Han berättade att hans mamma varit ute med hunden, stött på tjejerna & ropat att det var hennes vagn, varpå tjejerna hade släppt den & ropat att de inte gjort nåt.

Det hände nerför backen vid fotbollsplanen, dit jag & Camilla oxå gick. på väg nerför backen ser vi 2 tjejer, med mörkt hår, mörka jackor, den kortare med ljusa jeans, stå & stirra ut mot fotbollsplanen.

De får syn på oss, tittar på oss, vi börjar gå snabbare, de börjar gå mot det andra bostadsområdet, vi sneddar över vägen så vi kommer på samma sida som dom & fotbollsplanen, de tittar på oss igen & börjar sen springa som galningar.

De kände garanterat igen vagnen de stulit & bytt ut mot min, samt mig, som de mötte när jag kom dit 1 timme innan...  Jag skrek efter dom att jag skulle få reda på vilka de var, jag & andra hade ju sett dom..

När de sprang in mot bostadsområdet sprang de förbi en man i ljus jacka med en hund..

Kommer efterlysa tjejerna i lokalblaskan & folk där borta håller på att luska ut vilka tjejerna är.

Hittade vagnen på fotbollsplanen, där den låg slängd på sidan. Släpade upp den på trottoaren & försökte kolla igenom den så mkt som möjligt.

Förstörd har den blivit. Ena hjulet är skadat, ena bromsen, suffletten & sittdelen samt att vagnen är lite sned. Något i underredet är trasigt & allt detta kommer kosta mig flera hundra att reparera..

Charlies randiga fleecefilt med naturvit botten & mjuka färger samt spökreflexen är fortfarande borta, samt hans leksaks skallra som satt fast i en kamuflerad nyckelrem. Nyckelremmen samt en reflex hittade jag på väg upp till Camilla igen.

Jag kommer polisanmäla detta naturligtvis, lägga in en annons om den andra vagnen som uppebarligen är stulen, samt en tackannons till kvinnan med hunden som ropade åt dom, hennes son & Camillas granne som lånade ut en filt. Kommer oxå lägga ut en efterlysning om tjejerna, för flera har sett dom & de lär vara välkända både i Camillas område & det närliggande området..

När jag får reda på vad de heter & var de bor,så kommer jag kräva dom på ersättning för skadorna.. Trist för föräldrarna bara, men så är det....

Förbenade huvudvärk!!

Vaknade upp med huvudvärk...  Trots Ipren & alvedon så vägrar den lämna min skalle...

Just nu sitter den vid höger tinnig & i höger öga & jävlas... Ingen större idé att ens fortsätta städa med andra ord, inte om jag ska kunna ta hand om Charlie...

Tanken har slagit mig förr att det kke är en tumör eller nåt, men så illa är det ju knappast. Har däremot en yngre släkting, mitt i tonåren, som just opererat bort en tumör i hjärnan, i måndags eller tisdags. Den har han gått med i mer än 2 år, men den hade tydligen växt, därav operationen, som vad jag vet, gick bra.

Idag fyller hans lillasyster år & han ligger på sjukhus.. De tar säkert med tårta dit & firar henne,så han får vara med iaf :)  Håller tummarna att allt blir bra för honom & att hon får en fin dag :)

fredag.....

Har haft tvättstugan & skulle städa, men jag har en övertrött son som vägrar sova eller låta mamma gå ifrån några meter...  Ska snart iväg & handla (tack för lånet PAPI) & håller tummarna för att Charlie somnar då &sover en bra stund...

Bvc läkarbesök

Igår var vi till bvc, Charlie skulle träffa barnläkaren för att kolla upp hans huvudform, en gång för alla.

Innan dess fick vi väga & mäta honom, först visade vågen på 10070gr & jag blev orolig, det kunde inte stämma..

Vägde om & då slutade det på 10,400gr, vilket lät mera rätt, men ändå har han inte gått upp så mkt sen sist, men han äter lite mindre nu & är ju rörligare..

Däremot har han vuxit lite mer på längden, han är nu 74,5cm lång :)  Fatta att han vuxit lite mer än 30cm &  gått upp mer än 8kg på 10½ månader !!  helt galet mkt :)

Den 8.e april är det exakt ett år sen vattnet gick hemma hos pappa & min låtsasmamma... fy tusan vad tiden har gått fort :)

Bloggbråk

Bloggbråk drar tydligt till sig läsare...  Jag undrar verkligen varför.  När folk verkade tro att jag & Carro var osams fick jag plötsligt en himla massa mer läsare just den dagen.. Helt galet!!

Går folk verkligen igång på bråk?? 

Någon som lämnade en kommentar till mig, ville uppenbarligen att det skulle vara bråk & tolkade det jag skrivit som hon själv ville, men att be om ursäkt sen, det kunde hon inte ;)

Söker folk bloggbråk för att kunna avreagera sig eller vad handlar det om? 

Här är det grått & trist väder, jag är tok-trött & ska ta med Charlie upp för hans morgonlur & passa på att slumra en stund själv.

Senare ska jag röja undan här & börja städa nedervåningen innan Flisan kommer hem. När hon kommer hem ska vi städa där uppe, ska ju hjälpa henne att damma där hon inte når i hennes bokhylla. Resten i rummet får hon göra själv, hon är så pass stor nu & vill hon ha högre månadspeng så...


Baby pirate ;)

Tog en bild på blomman som blev över från buketten jag delade upp inför begravningen. Vi bestämde oss i sista sekunden att åka typ, så vi hann inte på nån blomaffär.. Det fick duga med en bukett från konsum, men jag styckade upp den.

Trodde ju att den var som i blomaffärer, en massa blommor på egna stjälkar, men tji fick jag...

Vet inte ens vad blommorna heter, men det blev fint.  Denna blev iaf över, men den är fortfarande till min vän...
                    image170


Här är en bild på Charlie som dricker själv ur sin bebisfestis med sugrör. Obs! min kamera är dum, det var igår,men den vägrar fatta att jag ställt in rätt datum :(

                    image171
Dock syns inte sugröret, men det kommer nog bilder på det sen oxå. Han satt & väntade på sin sena middag, hemmagjord potatismos, kokta morötter, blomkål & broccoli med kokt hot dogs.

Han har ätit lite dåligt i ca 2 dagar nu, ratar ofta flaskan med välling, men igår upptäckte vi varför...   HAn börjar få tänderna bredvid framtänderna där uppe :)

Middagen igår blev iaf uppskattat :)



                                   Bild på febriga Charlie, som för en gångs skull ville ligga hos storasyster
                    image172

                    image173

                       Wohoo, rätt datum!  Charlie i sin söta Piratepyjamas :)
                    image174

                    image175

                    image176

                     Charlie med storasysters gossehund ( han älskar den)
                    image177
                    image178
                    image179

Strålande sol & febriga barn

Charlie sov inte länge igår kväll. Han vaknade & jag försökte få i honom vatten, men han vägrade. Då fick han dricka ur sin bebisfestis med sugrör & då drack han minsann.

Gick & la mig tidigare än vad jag brukar, var så himlans trött. Charlie fick sova med mig inatt (Läs inte detta Carro, hahahaahah!) & han mös med sin snutte hur länge som helst.

Vaknade imorse, Flisan var svårväckt & Charlie var redan vaken. 

Satte på kaffebryggaren, gick upp & skulle väcka Flisan igen, satte mig på sängkanten & tog tag i henne& kände att hon var varm. Kände som vanligt med handleden på henne panna & jämförde med min panna med den andra handleden. Hon var väldigt varm, så hon är hemma idag.

Skulle ringa skolan, men kom inte ut på nätet. Varken telefonen eller internet funkade. Typiskt Comhem :(

Nu funkar det iaf,så jag ska strax ringa.

Febrig bebbe

Upptäckte att Charlie har feber nu för ett tag sen. Innan trodde jag han bara hade lekt sig varm, men jag borde fattat när han ratade vällingen & istället gnällde efter tutten.
Ammade, han somnade & vaknade nån min senare..

Han satt sen helt stilla i min famn medan jag kollade på American Idol, han lutade huvudet mot mitt bröst & bara mös, sen skulle jag hämta termometern så Flisan tog honom i famnen & han protesterade inte som han brukar.
När jag satte mig i soffan igen hade Flisan lagt honom mot sitt bröst, så han låg på mage & där låg han utan problem. Han brydde sig inte om mig eller nånting, han brydde sig inte ens när jag stoppade in tempen under hans arm..

Tempen visade på 37.7, men jag undrar jag... Tycker han verkar alldeles för slö för så lite feber & den var rätt billig... Men men. Det visar sig sen.

Han låg nog på hennes bröst i max 10 min, sen slocknade han. Hon somnade strax efter hon oxå. hon vägrade gå upp & lägga sig, hon ville passa på...
Tog några kort på dom, lika bra att ta när de ändå mös. Ska strax ta Charlie, väcka flisan & gå upp & lägga oss.

Idag har jag varit riktigt slö, kan ju bero på vädret oxå iofs.

Krock med blå vägg

Var ner till Synsam, de ringde & sa att mina nya glasögon var klara & jag blev förvånad när jag såg att de fått nya rutor & ny dörr. Allt var i glas & dörren går nu utåt,istället för inåt. Optikerna skämtade & sa"hoppas nu bara att ingen springer rakt in i glaset" & jag kom plötsligt på en händelse i fredags, när vi var på väg till kyrkan & min väns begravning.

Vi trodde att vi kunde gena genom ett bostadsområde, man såg kyrkan bra där & den låg jättenära, men tji fick vi..
Vägen slutade som i ett T & på vardera sida var det inhägnade villatomter.

På väg tillbaka för att de den långa vägen,så gick Flisan av nån anledning bakåt när hon pratade med mig.
Bakom henne närmade sig en blå trävägg, men jag sa inget eftersom jag trodde hon såg den när hon vred huvudet bakåt & tittade,så jag trodde ju hon skulle stanna eller vända sig & därmed undvika väggen, men icke..

Hon vänder sig helt om & smackar rakt in i väggen! Hon började naturligtvis gråta, & jag tröstade henne, men hon fick nog inte så ont, det var nog mest att hon blev rädd, vilket jag oxå skulle blivit om en blå vägg plötsligt anföll mig  :(

Efter begravningen skrattade hon gott åt händelsen när hon berättade det för min väns dotter (hennes kompis) & de båda gick & fnissade i solen ^^

Nu ska jag äta stekta rostbröd med stekta ägg.. Inte nyttigt, men snabblagat & mättande :)

Vårtbitare

Glömde berätta att min lilla herre nu även blivit en vårtbitare...  Under samtalet med hans far, blev han hungrig & han fick bröstet... Vet inte hur många ggr under amningen ungen bet & naggadei bröstvårtorna .:(

Hans far tyckte det var jättekul  *grrrr*

Det bidde inget babydcafé för oss, Charlie ammade & sen somnade han, så vi sussade tillsammans, vilket var skönt :)

Samtal från Thailand igen

Charlies pappa ringde igår igen. Satt & pratade i typ 1½ timme. Blev lite avis, han hade shopat loss i Bangkok igår, han hade bla köpt 10 (!) par märkesjeans, skor,väska & andra plagg, för endast 4000skr....   Tänk om jag ändå hade tid att ens PROVA kläder  :(

VAr in sen på myspace & lyssnade på hans lillebrors band, riktigt bra var de faktiskt..  Ska fråga om jag får lägga ut lite reklam om dom här ^^  De har iaf många fans över hela världen & de har inte ens skivkontrakt än  *S*

Funderar på att åka ner på babycafét idag, men får se. Nu är Cahrlie sur, så jag får ta honom & fundera :)

Några bilder..

Här kommer några bilder på nya vagnen & på Charlie i de tuffa kläderna jag köpte för ett tag sen.
image165

image166

image167

image168

image169

Ingen osämja

VAd jag vet är det ingen osämja mellan mig & Carro, det var missförstånd från båda sidor, vilket resulterade i 2 besvikna människor. Jag har iaf förklarat gång på gång & bett om ursäkt för mitt missförstånd.  Så är det :)

Borttaget inlägg

Tog bort mitt inlägg om kalaset igår, det kändes bara fel att ha kvar.

Carro har skrivit om kalaset i sin blogg, så där fick jag svaret, vilket var skönt att veta. Hon hade tydligen sagt att det fanns tallrikar & tårta & att det bara var att ta för sig, men hon trodde att vi inte ville ha. Sen när hon fått veta om min besvikelse,så förstod hon nog att ingen hade hört det.. Nu är iaf det missförståndet klarlagt.

Däremot så skickade Carro sms enligt min mobil 14.53 & undrade om vi var på gån. Det besvarade jag inte,eftersom jag inte ens hörde mobilen.. 7min senare skickade min lillebror sms & undrade var vi var & då svarade min dotter,som hörde sms.et, att vi var på gång.

Så det bidde missförstånd från båda hållen, försening från oss pga att ungarna blev hungriga & åt, maten drog ut lite på tiden vilket lätt händer & jag trodde ärligt vi skulle hinna i tid, men man kan aldrig styra över bebisars behov riktigt.

Hon blev iaf glad över kläderna Leo fick, även om de inte var superfina,men de kan nog komma till nytta ändå hoppas jag.

Carro var besviken över att kalaset inte blev som hon tänkt sig, men blir egentligen barnkalas någonsin det, när man är ensamstående?

Hon tog en massa bilder & alla kusinerna (pojkarna,Flisan var ju ute med Carros lillasyster & lekte) var på strålande humör, även om Charlie & Leo var trötta, men jag blir så paff nästan varje gång man tar kort på Charlie.. Han ser ju nästan jämt rödhårig ut!!!  *Morr*

Nu blev det väl så iom att han hade marinblått på sig & mina jeans i bakgrunden på en del bilder, men för katten alla kameror, han är blond!  *S*

Nu ska jag skriva till Carro & reda upp detta,så hon kan känna sig lite glad över kalaset iaf.

Ang igår igen

Sen kom vi tydligen 20 min försent, inte 10 som jag fick för mig, men så kan det bli när man har barn som blir hungriga & som måste äta innan man ska iväg...

Då kan jag förstå att de inte orkade vänta.

Nog om det, jag är fortfarande lite besviken naturligtvis, men kan ha överreagerat igår,som jag skrev. Det har ju varit en väldigt känslosam vecka, på ett negativt sätt, så även om jag oftast känt mig glad, så har sorg & irritation legat & pyrt under ytan.

Jag kke inte skulle hålli tillbaka tårarna på min bekantas begravning.. Skulle nog låtit dom forsa, men jag var rädd att Charlie skulle börja stortjuta han med, om han såg mig gråta & då skulle ingen höra prästen...


*Inlägget redigerat liksom förra inlägget pga utredda missförstånd*

Ang igår


Vi var inte så många där, men andra brorsans ex & deras son åkte en halvtimme efter oss.

Det var iaf roligt att träffa Leo, det var jättelänge sen :) Han & Charlie är nästan lika stora, så det måste vara nåt genetiskt ^^ Leo satt & gjorde samma grimas hela tiden, han rynkade på näsan & såg så full i fan ut :)

Trillade in i en ung mammas blogg i förrgår. Hon har en 3månaders son, som väger ca 9,1 & är 68cm lång REDAN! Shit!! Han kommer nog bli basketspelare *S* Läste att den pojken var 54cm lång & vägde 5850gr när han föddes!! Herregud vilken stor bebis! Jag som tyckte Flisan var stor så in i vassen med sina 53cm & 4085gr ^^

Designtävling

Jag är med & tävlar om en sjukt fin design hos Amafao .

Hon är verkligen duktig,titta bara här:

image164
Jag hoppas naturligtvis att jag vinner eftersom min är så himla ful & tråkig.. Dessutom är jag helt värdelös på sånt här & har inte riktigt tid heller att ens försöka *S*

*inlägget uppdaterat*

Orkar inte...

.. skriva så mkt nu...

Lägger bara upp några bilder från när jag provade Charlies finkläder i förrgår & när han går med sin vagn, fast med hjälp av storasyster :)

image156


image157

image158

image159

Provar finkläderna.. De ska han egentligen ha på sitt dop, som blir av nångång..
image160

image161

image162

& där ser man även de nya framtänderna :D
image163

Imorgon blir det 1års kalas

Imorgon ska vi till Carro & fira Leo som fyllde 1 år i måndags. Ska bli kul att se hur stor han blivit :)

Efter begravningen

Kom hem för lite mer än 2 timmar sen, men var så trött,så jag & Charlie la oss i sängen. Han ammade & jag höll mig vaken en bra stund, sen drömde jag,precis som igår, väldigt verkliga men ändå overkliga drömmar. Nu har han ammat igen & jag sak ställa mig & diska & sen röja här

Det ser ut som ett bombnedslag här, trots att jag städade häromdagen.

Har haft bråk med en nära anhörig & dennes partner i 2 dagar,vilket sänkte mig en hel del iom att partnern la sig i & bråkade med mig om sånt människan inte visste nåt alls om eller hade med att göra. Min nära anhöriga däremot säger inte ett ljud utan låter partnern jävlas & hota mm, så jag sa upp släktskapet med min anhöriga.

Jag orkar inte. Jag försökte prata med denna, men det var hela tiden partnern som gick in & muppade sig & försökte leka farlig & intelligent & då fanns inget annat än det självklara valet för mig. Blod är tydligen inte alltid tjockare än vatten...

Nu får människan klara sig själv, jag skiter i vad h*n råkar ut för, min anhöriga har valt sin partner före familjen & låter partnern bråka & hålla på om saker vi aldrig bråkat om förr...

Imorgon begravning

Imorgon kl 11 ska vi på begravning. Det är min bekanta, Flisans kompis mamma som begravs.
Hon var en härlig tjej som alltid mötte en med ett leende, men hon var drabbad av en psykisk sjukdom, Borderline & var därför självmordsbenägen.

Det känns så sorgligt, hon blev jättedålig i början på hösten,men jag trodde hon skulle börja må bättre nu när våren kom. Dock hann hon aldrig uppleva den.

Hon beslutade att ta sitt liv på vad det verkar,som en bråkdel av en sekund. Några timmar innan var hon på ett bra humör & pratade med en gemensam bekant. Vad som sen hänt vet vi inte.

Jag har egentligen ingen lust att gå, men Flisan vill verkligen dit & stötta sin kompis & hennes lillasyster. Jag är redan deppig, även om det börjar bli bättre, men jag åker dit ändå, för att hedra min bekanta & för barnens skull.

Vi är bjudna på begravningsfikat efter, fast jag var inte så sugen på det heller, men äldsta dottern vill att vi kommer dit oxå.

Enligt en gemensam vän som pratat med mormodern,så skulle man ha ljusa kläder, men enligt dottern så spelade det ingen roll, så vi tar bara nåt fint på oss. Charlie kommer få ha finkläderna han skulle haft på sitt dop.

Min bekanta & hennes barn skulle bjudas, men nu kan hon ju inte komma,så han får ha på sig de kläderna på hennes begravning istället. Jag tror säkert att hon kommer tycka att han är fin,"när hon kikar ner från sitt moln" :)

Vi måste i säng tidigt, ska upp tidigt & göra oss i ordning & köpa en blomma vardera. Jag frågade Flisan vad hon tyckte att det skulle vara för blomma & vilken färg,så hon har valt rosa ros.



image155

Deppig torsdag

Idag är jag jättedeppad, men jag orkar inte skriva vad det handlar om, bara att det är nåt som sårat mig väldigt djupt.

Om jag hade kondition & barnvakt så hade jag sprungit av mig lite av sorgen, men tyvärr har jag en gammal dams kondis...

Har tvättstugan, så jag passar på att avreagera mig lite på tvätten, skakar ut den extra hårt osv. Det funkar iaf lite. Ska gå ut när jag är klar, med Charlie i nya vagnen & gå av mig lite, tror det behövs...

Fast helst av allt skulle jag vilja lägga mig & storböla en stund, men skulle jag göra det,så skulle Charlie börja gråta & jag får alltid sån huvudvärk när jag storbölar.


Jag är för trött för att orka skriva en rubrik.. Nästan ^^

Hämtade vagnen. Den är jättefin, svart med silvrigt nätmönster. Lätt & jätteskön att köra & Charlie somnade i den på en gång,så han gillade den oxå :) Dessutom är den mer rymlig än Brion vi har.

Den förra vagnen jag fick av Anna ska jag kasta, den är rent av farlig,så jag ska ta av klädseln iom att ingen då kan sätta ett barn eller använda vagnen. Klädseln ska jag kasta på annat håll, så att jag slipper oroa mig för att nån får för sig att den går bra att använda & nån olycka händer ett litet barn...
Risken är ju stor att vagnen pajjar på en buss eller i en trapp. Handtaget är vändbart, men när jag ställde ut den på balkongen & vände handtaget,så fastnade den inte ordentligt, utan det gjorde den senare. Risken är då att den lossnar om nån tex tar vagnen i trappor & då kommer den vuxna antingen tappa vagnen eller den vuxna stå med handtaget i händerna,men resten av vagnen tippar ut med trapporna & barnet kan skadas ordentligt...

Charlie lekte lite med hennes 4åriga dotter J & 1½ åriga dotter S. HAn blev helt betuttad i J, jag förstår verkligen varför. Lillasyster kommer säkert bli lika söt :) 

Charlie fick lite mera kläder, i stl 80 & 86, skor i olika stl, en mössa som matchar hans jacka, en overall,som han lär kunna ha nästa vinter, ett par tunna stickade tumvantar, leksaker, bananer & flickornas gamla läragåvagn....

 Den är i nästan samma cerisa färg som Flisan har på sin bokhylla jag målade om förra sommaren :)  HAn är iaf helt kär i den, sen vet jag inte om färgen påverkat honom eller om det bara är vagnen som han faschineras av ^^

Köpte en lekmatta till honom begagnad för 59 kr. Helt okej pris, sen struntar jag i att gummit under var lite sprucket & att det saknades lite gummi på ett ställe. Han ska bara ha den att leka på iaf. Senare, när hans rum är fixat & han flyttat in där,så ska jag köpa mattan med drakar på som jag kikat på på Ikea. Annas dotter J har en sån, så det var kul att se den med egna ögon. Mjuk var den oxå :)

Men vimsig som jag är... Jag glömde stövlarna Anna skulle få  :( Det är typiskt mig :(  

Jag & Charlie åkte hem, lämnade sakerna, pumpade vagnen, lagade kokta hotdogs & makaroner & åt. Det var första gången Charlie åt makaroner & korv,men det var en succé,trots att det egentligen är torr mat utan ketchup. Dock lät jag makaronerna till honom koka lite i mjölk i 1 min,så det blev lite såsigt iaf.

Han åt som en liten häst & sa namnam när han fick små korvbitar i munnen  *S*

Anna hade köpt bananer på Kvantum för 10kr kg, så vi fick en klase med oss hem, de skulle bara blivit dåliga annars sa hon. De hade ju 1kg själva att äta upp. Iofs så är hennes gubbe febrig, 10.e dagen nu,så han lär väl inte äta så mkt.

Jag ska ta kort på vagnen sen, men jag vet inte när jag lägger ut det. Jag har fortfarande inte formaterat om min hdd... Måste göra det först :)

imorgon bitti ska jag tvätta. Får inte missa den tiden. Lovade lillebror att tvätta hans kläder som han lämnade här i söndags efter en blöt fest.....  Av nån anledning hade han glidit på knä på golvet & sliriat genom spritpölar, så jag undrade om han tjänstgjort som golvmopp...   *S*  Han hade långa smutsränder på knäna, men det lär gå bort :)

Tänkte ta med hans kläder på lördag när vi ska på Leo's 1års kalas. CArro sa att Leo behöver kläder,så jag ska klura på vad jag kan hitta på i klädväg. Jag har inte mkt pengar, men nåt blir det ju :)

Onsdag fm

Charlie har fortfarande lite feber, men är glad & lagom busig, tack & lov :)

Just nu sitter han på sitt lektäcke på golvet & leker med sin ringpyramid,med Flisans gamla "Min mamma är bäst i världen"t-shirt & ett par söta trosor med nallar på.

Hepp, nu har han satt sig på golvet ^^

Han är så himla söt i håret, han har lite "godmorgon"rufs i bakhuvudet  *S*   Han har blivit så långhårig & fått så mkt blont hår :)  Lite lustigt,med tanke på att han var ljusbrun när han föddes:) 

Ofta ser han ut att vara rödhårig, men han är blond. Dock har han ju skiftningar i rött, men det kommer från min sida av släkten. Jag har ju röda skiftningar, vilka jag ärvt efter min mormor. Har en morbror & moster som är lite rödhåriga oxå. 

Vi ska strax in i duschen. Charlies "PappaAnna" ringde nyss & sa att vi får deras Emmaljunga. Det är en duo eller kombi egentligen, men jag behöver ju inte liggdelen, så jag säger att det är en sittvagn. Den har några år på nacken, men är fin i övrigt & Charlies grönrutiga Brio vi har nu, är det ju en massa fel på + att den är så trång invändigt.

Om jag inte minns fel är emmaljungan svart, men det återstår att se. Ska passa på att ta med mockastövlarna hon skulle ha provat för länge sen. De är skitsnygga, ljusbeige med halvhögt skaft & mjuk upphöjd klack med kinesisk drake på skaftet. Fick dom av en väldigt bra killkompis, men de var alldeles för stora :(

Jag har stora fötter, 40-41, men dessa var tok-stora & Anna har en stl större än mig. Inte så konstigt iom att hon är längre oxå.  Jag hoppas verkligen hon kan ha dom  :)

Idag är det fint väder, så jag tänkte åka bussen till henne utan vagnen, jag tar honom i bärselen. Det är kallt ute, men inte så kallt & solen skiner.

Min rygg kommer avsky mig, men vad tusan...   Jag ska ändå inte anstränga den speciellt mkt denna vecka, så jag hinner vila ryggen sen.

Tok-skrikig tisdagskväll

Städade igår, Charlie var snäll & lät mig fixa & dona medan han såg glad ut :) 

Hade just dammsugit klart nere, satt honom i matstolen & värmt hans soppa, en tjock Potatis & purjolökssoppa med korvslantar,från måndags. Då brakar det till vid bordet, följt av ett klirr...

Han hade fått tag i duken,slitit åt sig mer av den,fått tag i min stora höga ljusstake,vält den, varpå en tjock ljushållare formad som en blomma,föll i golvet & gick i smådelar. De andra 3 klarade sig.

Han blev rädd, men han fick lite tröst, sen var det bara att ta fram dammsugaren igen. Splittret hade tagit sig ganska långt i lägenheten,så det tog lite tid.

Maten var återigen en succé med ett moget AnjouPäron till efterrätt. HAn höll på att somna innan päronet, men några tuggor senare av päronet & han var pigg igen ^^

HAn sov i vagnen på balkongen ( min trasiga vagn jag fick av hans "Pappa Anna" för mer än 1 år sen. Massa fabriksfel, dålig kvalité, men den duger som sova ute vagn) i mer -än 2½ timme. Försökte väcka honom, skulle handla, men han sov igenom det oxå..

Allt som allt sov han i ca 3 timmar...   Några timmar senare, efter kvällsamning, var han gnällig som bara den. Han visade mer hunger,så han fick en flaska välling,som han svepte!

Efter det spårade det ur...  HAn höll på att somna flera ggr,låg & blundade bara för att plötsligt börja skrika tröstlöst & INGENTING hjälpte...

Sånt är så himla frustrerande, att inte veta vad som är fel, om han har ont & iså fall var...  Försökte med allt, magmassage mm, men inget funkade. Strax efter 20 hade jag fått nog. Jag tog på honom overallen över pyjamasen & klädde mig själv för en promenad i vagnen, då lugnade han sig & tvärslocknade, bara för att vakna 15 min senare när vi kom hem, sen började allt om...

Efter mera skrikande beslutade jag att ta tempen på honom, hn kändes varm, men det kunde han ju iof jobbat upp när han skrek.  ingen hög feber, men jag gav honom iaf alvedon, just för att sänka febern & för att dämpa den ev smärtan.

HAn blev tok-pigg efter det & glad. Satt i soffan med honom klättrandes över hela mig medan jag pratade med brorsans ex i tele & han babblade & lät så vi båda satt & asgarvade i luren :)

Det var nästan så han var hyper ett tag. Efter ca 1 timme gav jag upp, jag var för trött, så vi gick upp & la oss i sängen. HAn fick sova mellan mig & Flisan inatt & han somnade rätt fort.
Han vaknade nån gång för att få nappen, nu är han vaken & pigg igen.
Får se hur han verkar må idag.. 

MMS funkar :)

Synd bara att bilden inte blev ståendes... Ja ja, det gick ju iaf :)

Test :)

DSC00143.JPG
Test :)

Blåsig & kall måndag

Upptäckte igår morse att Charlie hade röda prickar på kroppen. Vissa hade samlats i "kulmpar" i armvecken & där var det oxå som värst.
Idag har han mera prickar & det har kommit mer i ansiktet, men han verkar inte må dåligt av dom.
Undrar bara vad tusan de kom från...

Funderade om de är nåt slags eksem. Han åt ju Flygande Jakob med yttepytte chiliketchup i lördags, drack den nya röda bebissaften som Nestlé gett ut samt lyckades sno en Salta Katten av storasyster.. inte för att han mumsa på den länge innan elaka mamman kom & grävde ut den ur den nöjda bebbens mun, men ändå...

Tycker han borde fått en massa prickar runt munnen samma dag eller kväll.. Satt & funderade på om det är av hans snutte jag köpte i torsdags eller fredags... Ska tvätta den ikväll när han somnat & hänga på elementet,så den är torr när han vaknar.

Var tvungen att köpa snutten, han har ju använt mig.. Är fortfarande märkt av hans små starka nypor på armarna & på hals/bröst. Dessutom gör det grymt ont när han nyps eller rullar skinnet...

Det har fortfarande inte städats ordentligt här, Flisan sölar som fan vilket innebär att jag inte kan dammsuga däruppe eller här nere,så blir hon inte klar idag såblir hon utan månadspeng,vilket betyder att hon inte kan äta lördagsgodis eller åka & bada eller nånting. Men så går det.

Ska elda på henne nu... Nu bråkar hon lite,så jag ska gå upp så hon inte kan smita mera...

Nystädad dator

Fi fan vad dammig datorn var.. Stackarn... Inte undra på att den varit seg & låtit... Kan bara säga att jag nte städat ur den på minst 1½ år.. Det var verkligen tjockt damm & den är INTE lätt att städa ur...

Har använt ett stort antal tops, dammtrasa,dammvippa & en tandborste... I fläkten till utsugen fick jag inte bort precis allt, men det går heller inte att komma åt,så det dammet får vara kvar..

Nu spinner datorn så vackert & tyst, det var en riktig lyckokänsla att starta upp den :)

Nu återstår bara formateringen, men den tar jag imorgon efter att jag röjt här.. Ska sopa upp det värsta, men dammsugas är det som behövs.


Hittade denna bild på Flisan,för lite mer än 2 år sen...

Där satt hon & väntade på mormors sax,på egen begäran... Det gillade jag INTE, men hon hade svårt att hålla tovorna borta,så jag gick med på det...Mer än halva håret klipptes av,dvs till axlarna :(

Lördag..

Håller just nu på att laga Flygande Jakob, en version till mig & Flisan & en bebisversion till Charlie. Det luktar inte speciellt mkt, men det blir nog gott :)

Träffade Louise på Willys. Stod i kassan, hade just betalat, vimsig som vanligt & nån sa hej.. Kollade & nån log brett & det tog nog några sekunder innan jag kopplade  *S*

Pratade en liten stund, Charlie blev lite blyg & flinade & försökte hitta ett gömställe i vagnen *S*

Sen var vi tvugna att springa till busse, hon skulle ut med sina vänner som hon handlade med.. Kom på efteråt att jag inte ens sagt hej eller presenterat mig..  *vimsig*

Har bränt ut foton & viktiga program på skiva idag, efter maten ska jag städa ur datorn,den är säkert tok-dammig... Sen ska jag installera om Windows.. Kan behövas...

RSS 2.0