Jag är för trött för att orka skriva en rubrik.. Nästan ^^

Hämtade vagnen. Den är jättefin, svart med silvrigt nätmönster. Lätt & jätteskön att köra & Charlie somnade i den på en gång,så han gillade den oxå :) Dessutom är den mer rymlig än Brion vi har.

Den förra vagnen jag fick av Anna ska jag kasta, den är rent av farlig,så jag ska ta av klädseln iom att ingen då kan sätta ett barn eller använda vagnen. Klädseln ska jag kasta på annat håll, så att jag slipper oroa mig för att nån får för sig att den går bra att använda & nån olycka händer ett litet barn...
Risken är ju stor att vagnen pajjar på en buss eller i en trapp. Handtaget är vändbart, men när jag ställde ut den på balkongen & vände handtaget,så fastnade den inte ordentligt, utan det gjorde den senare. Risken är då att den lossnar om nån tex tar vagnen i trappor & då kommer den vuxna antingen tappa vagnen eller den vuxna stå med handtaget i händerna,men resten av vagnen tippar ut med trapporna & barnet kan skadas ordentligt...

Charlie lekte lite med hennes 4åriga dotter J & 1½ åriga dotter S. HAn blev helt betuttad i J, jag förstår verkligen varför. Lillasyster kommer säkert bli lika söt :) 

Charlie fick lite mera kläder, i stl 80 & 86, skor i olika stl, en mössa som matchar hans jacka, en overall,som han lär kunna ha nästa vinter, ett par tunna stickade tumvantar, leksaker, bananer & flickornas gamla läragåvagn....

 Den är i nästan samma cerisa färg som Flisan har på sin bokhylla jag målade om förra sommaren :)  HAn är iaf helt kär i den, sen vet jag inte om färgen påverkat honom eller om det bara är vagnen som han faschineras av ^^

Köpte en lekmatta till honom begagnad för 59 kr. Helt okej pris, sen struntar jag i att gummit under var lite sprucket & att det saknades lite gummi på ett ställe. Han ska bara ha den att leka på iaf. Senare, när hans rum är fixat & han flyttat in där,så ska jag köpa mattan med drakar på som jag kikat på på Ikea. Annas dotter J har en sån, så det var kul att se den med egna ögon. Mjuk var den oxå :)

Men vimsig som jag är... Jag glömde stövlarna Anna skulle få  :( Det är typiskt mig :(  

Jag & Charlie åkte hem, lämnade sakerna, pumpade vagnen, lagade kokta hotdogs & makaroner & åt. Det var första gången Charlie åt makaroner & korv,men det var en succé,trots att det egentligen är torr mat utan ketchup. Dock lät jag makaronerna till honom koka lite i mjölk i 1 min,så det blev lite såsigt iaf.

Han åt som en liten häst & sa namnam när han fick små korvbitar i munnen  *S*

Anna hade köpt bananer på Kvantum för 10kr kg, så vi fick en klase med oss hem, de skulle bara blivit dåliga annars sa hon. De hade ju 1kg själva att äta upp. Iofs så är hennes gubbe febrig, 10.e dagen nu,så han lär väl inte äta så mkt.

Jag ska ta kort på vagnen sen, men jag vet inte när jag lägger ut det. Jag har fortfarande inte formaterat om min hdd... Måste göra det först :)

imorgon bitti ska jag tvätta. Får inte missa den tiden. Lovade lillebror att tvätta hans kläder som han lämnade här i söndags efter en blöt fest.....  Av nån anledning hade han glidit på knä på golvet & sliriat genom spritpölar, så jag undrade om han tjänstgjort som golvmopp...   *S*  Han hade långa smutsränder på knäna, men det lär gå bort :)

Tänkte ta med hans kläder på lördag när vi ska på Leo's 1års kalas. CArro sa att Leo behöver kläder,så jag ska klura på vad jag kan hitta på i klädväg. Jag har inte mkt pengar, men nåt blir det ju :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0