Fredag morgon...

Är trött somen gös..  Ska snart ringa min sochandläggare, eftersom jag inte hunnit söka denna månad & tiden börjar bli knapp.

Ska passa på att lämna in deklarationen oxå. Jag är jättetråkig just nu ^^

Kommentarer
Postat av: Christina

För mig var det tvärtom min son sov inte när jag gick =/ och när jag gick vara jag orolig för att allt möjligt skulle hända. eftersom min son haft problem med andningen och sånt förut. men efter ett par timmar prata jag med pappa och dom. då var det lugnt och han låg och sov. så då kändes det lite bättre. men jag tänkte på honom hela tiden och sakna honom. tog väldigt lång tid för mig och dricka med. från vid 5 på eftermiddagen till 2 på natten så drack jag ca 7-8 cider så det var inte mycket. och det var nästan tur det. för min son vakna vid 6 på morgonen och var hungrig så då fick jag snällt kliva upp och ge han mat. men sen somna han om igen som tur var :)

Precis, alltid skönast och ha dom hemma i sin säng osv. min son är med nått fruktansvärt mammaberoende. men det är ju inte så konstigt. jag har han ju själv jämt. sant, jag hade heller inget val än att ta det lugnt heller. eftersom pappa och dom gick hem till sig efter jag kom hem så jag var själv med min son och det visste jag ju innan. men jag tyckte allt gick bättre än jag väntat mig ändå. men känner att jag ändå inte är redo för att gå ut än på ett tag. men sån är jag.

2008-05-02 @ 10:26:09
URL: http://kicket.blogg.se
Postat av: Helle

Känner så jag oxå. Jag är inte riktigt redo än...
Men visst skulle det vara roligt att komma ut ibland, kke på bio eller bara en spelkväll hos nån kompis eller tjejmiddag, men men...Det är så skönt att vakna upp nykter & utan bakfylla på helgerna :)

2008-05-02 @ 14:49:48
URL: http://heahog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0